Girona

Per la porta gran

Històric. El Girona, que només havia guanyat un partit a fora, és el primer equip que marca tres gols en la primera part al nou San Mamés

Amb dos gols en pròpia porteria, sí, però el Girona va fer història ahir. Les dianes d’Aleix Garcia i les de De Marcos i Vesga en pròpia porteria van comportar que el conjunt basc encaixés tres gols en la primera part per primera vegada al nou San Mamés, que es va estrenar en la temporada 2013/14. Tres gols que van acabar servint per aconseguir una victòria que permet al Girona fer un pas endavant importantíssim com a visitant aquesta temporada, i és que els gironins fins ahir només havien sumat 6 punts a domicili, amb la victòria al camp de l’Elx i els empats als camps del Mallorca, el Madrid i l’Espanyol. Amb aquesta victòria els de Míchel superen el Valladolid, el Cadis i el Getafe i ja són el catorzè visitant de la lliga, un impuls molt important abans de tornar a jugar a fora la setmana que ve, amb la visita al camp del Getafe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)