Girona

Oportunitat guanyada

2a divisió FEF. L’Olot s’enfronta al Lleida, l’equip que es troba en ‘play-out’ i a només dos punts dels garrotxins, que volen treure el cap

Olot Lleida Esportiu

OLOT:Arnau, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Terma, Vilanova, Valverde, Eloi, Cerdà i Busquets.LLEIDA ESPORTIU:Ramon, Óscar Rubio, Figueras, Pladevall, Nani, Toni Vicente, Liameed, Damià Sabater, Mario Rivas, Agüero i Bagayoko.LLOC I HORA:municipal (12 h).ÀRBITRE:Rodríguez Carpallo.

L’Olot va veure en l’última jornada com la permanència total tornava a marxar fins als cinc punts però el play-out es mantenia a només dos. I precisament avui, l’equip dirigit per Albert Blázquez s’enfronta al Lleida Esportiu, que ocupa la tretzena posició, ara per ara, l’únic objectiu dels olotins. “És un rival directe però no és una final. Encara quedaran molts punts per jugar-se. Si guanyem ens donarà molta vida, hem de mirar de fer un bon partit aquí a casa”, diu el tècnic de Besalú. “Ens ho agafem amb molta il·lusió i com una oportunitat per estar més a prop de l’objectiu i per agafar confiança de cara als últims partits. El Lleida és un equip fort en defensa, saben molt bé el que han de fer i costa fer-los mal. Seguirem intentant crear ocasions com el dia del Manresa, que també és un equip molt sòlid. Hem d’agafar aquest partit de referència”, hi afegeix.

De cara al partit, Blázquez tindrà la baixa sensible de Marc Castells, per sanció, i les de Brugué i Carles Mas, per lesió, però recuperarà Urri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)