Girona

L’optimisme d’Aleix Garcia

Lesionats. El migcampista ebrenc explica que l’evolució de la lesió és bona i confia estar disponible per jugar contra el Barça. Callens espera el vistiplau del metge per tornar a l’equip

La lesió al tendó del bíceps femoral de la cama esquerra d’Aleix Garcia va fer encendre les alarmes a Montilivi. El timó de l’equip de Míchel, fix en tots els partits, va dir prou contra l’Atlético, i el club va comunicar la setmana passada que la baixa s’allargaria per un període d’entre cinc i sis setmanes. El futbolista d’Ulldecona, però, és optimista i confia retallar els terminis, fins al punt que es veu amb cor d’estar a punt per al Barça-Girona del 10 d’abril, tot i que haurà passat menys d’un mes del dia de la lesió, el 13 de març. “Estic content de com m’estic recuperant. La cama està reaccionant bé i demà [per avui] començaré a córrer. Confio que contra el Barça podré jugar. Serà just, però l’evolució està sent bona”, explicava el migcampista ahir a la tarda, en un acte a la botiga de Gosbi, patrocinador principal del club, al centre de Girona.

Aleix Garcia té previst sotmetre’s avui a una ecografia i una ressonància magnètica per comprovar que l’evolució és bona, tal com marquen les seves sensacions. “La idea és demà començar a córrer, veurem si a la cinta o a la gespa. I espero que a principis de la setmana que ve pugui sortir a la gespa.” Ajuda els lesionats l’aturada de la competició aquest cap de setmana. “És una setmana que guanyem, un partit que perdem menys, i que també anirà bé a tothom per recarregar piles. Hi ha jugadors amb molts minuts.” Aleix n’havia acumulat molts fins que es va lesionar i va haver de mirar des de casa el Rayo-Girona. “Se’m va fer estrany. Però al final, quan jugues tants minuts, tens aquest risc. L’Oriol [Romeu] també estava una mica carregat. Ja ho he acceptat, tot i que em va costar els primers dies. Ara, focalitzat en la recuperació, a veure si puc estar a punt per al Barça, i si no, com més aviat millor.” El migcampista relativitza la seva absència: “A Vallecas, l’equip va fer un partidàs, sobretot a la segona part. I Iván Martín, que jugava al meu lloc, va fer un gran partit; estic molt content per ell.”

Callens, en espera

Fitxat en el mercat d’hivern, Alex Callens va jugar a Cadis i contra l’Almeria, abans de desaparèixer per una lesió que el club no ha precisat. “Vaig acabar bé el partit. L’endemà vaig sentir la molèstia, més endavant em van fer una ressonància i em van fer parar perquè no s’agreugés”, explicava el peruà, que no descarta que la falta d’activitat abans de fitxar l’hagi condicionat. “Pot ser, però no ho sé. Vaig pensar moltes coses”, diu. Ara, només té al cap tornar: “Estic molt bé, cada dia millor, fent nous treballs i ja esperant l’ordre del metge per entrar a l’equip. És el que vull, però fins que no m’ho digui el metge, res.” La lesió li ha impedit anar amb la selecció: “Em van esperar, però arribava just i crec que per anar a la selecció, amb dos partits molt importants, has d’estar al 100%. No ens vam voler arriscar.” Callens és optimista amb l’equip: “Tenim equip i competim contra tots els equips.”

Estic cada dia millor, fent nous treballs i amb ganes de tornar a l’equip, però fins que no ho digui el metge, res
Alex Callens
Iván Martín va fer un gran partit, estic molt content per ell. L’equip va fer una gran segona part a Vallecas
Aleix Garcia
Confio que contra el Barça podré jugar. Serà just, però l’evolució és bona. Estic content de com va la recuperació

Aleix i l’acord de futur a Montilivi

A.M.

El magnífic rendiment d’Aleix Garcia ha cridat l’atenció a diversos clubs, però en el contracte amb el Girona hi ha una renovació automàtica per una temporada més si l’equip continua a primera divisió. A més, el club valora una millora de condicions i durada, i el jugador s’hi posa bé: “És una situació que està pendent. El Girona és el club que m’ho ha donat tot, segurament arribarem a un acord, però d’aquí a final de temporada també poden passar moltes coses”, diu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)