Girona

Míchel: “Hem competit de manera espectacular”

L’entrenador del Girona, després del seu homònim a l’Espanyol, també ha analitzat els tres punts crucials que ha sumat el seu equip en la lluita per evitar el descens a segona. Míchel Sánchez ha lloat el treball dels seus jugadors, a nivell tàctic i de caràcter.

La victòria

“Era un partit important per aconseguir els tres punts. Estic molt feliç ja que els jugadors han interpretat bé les dificultats. La feina de David López, Santi Bueno i Oriol Romeu per defensar les situacions amb Joselu ha estat molt bona” ha explicat Míchel, que afegia: “Hem treballat també bé en transicions i Borja García i Iván Martín han estat molt bé amb un control total sense tenir l’alegria habitual. Avui era important tenir el control i la mentalitat de David López o Oriol Romeu et marca l’evolució del partit”.

Tres punts importants

“És un pas important però hem de pensar en el proper partit contra el Barça, a gaudir però a competir-lo. No miro les diferències amb els demés. 34 quedant onze jornades és una bona puntuació però n’hem de fer molts més”

Fi de la mala ratxa

“Trenquem una ratxa de tres partits sense guanyar tot i que veníem d’empatar de Vallecas. Guanyem l’average i el pas endavant és important. Hem competit de manera espectacular. Havíem parlat del control. Ens han fet un gol però ens han xutat una vegada i és el camí per mantenir els zero a la porteria”, ha manifestat Míchel.

Control total

“L’Espanyol és un equipàs i Diego un gran entrenador. L’1-1 ens ha fet mal però hem treballat molt bé tàcticament en els dos contra dos, que no tinguessin conduccions per encarar. En cap fase del partit he vist situacions d’aquestes. Hem defensat bé i l’expulsió no ha estat determinant. La sensació al descans és que ja havíem d’anar per davant en el marcador”, ha explicat.

Stuani

“No és fàcil xutar un penal en el 88. Sempre que el tenim al camp estem més a prop del gol. Té un altre rol però l’assumeix i imprimeix el caràcter quan surt al camp. Havia d’aportar minuts de qualitat i ho ha fet”, ha sentenciat el tècnic de Vallecas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)