Girona

Cop dur per a Santi Bueno: 3 mesos de baixa

El central uruguaià del Girona pateix una lesió del tendó conjunt de la musculatura isquiosural esquerra. Iván Martín també diu adeu a la temporada

El Girona ha emès un comunicat mèdic aquest migdia informant de l’abast de les lesions que es van fer Santi Bueno i Iván Martín durant el partit de dimarts al camp del Celta i les notícies no són gens bones. El central uruguaià pateix una lesió del tendó conjunt de la musculatura isquiosural esquerra i estarà de baixa un temps aproximat de tres mesos. És a dir, a banda de perdre’s lògicament el que resta de temporada Santi Bueno no podrà començar amb normalitat el curs que ve, i és que estarà lesionat tota la pretemporada i no podrà reaparèixer fins que hagi començat la lliga.

D’altra banda, Iván Martín pateix una lesió miofascial del bíceps femoral de la cama esquerra i es perdrà el que resta de temporada, tot i que el club no ha especificat exactament quin és el període de baixa aproximat. D’aquesta manera, el partit a Vigo podria haver estat l’últim d’Iván Martín com a jugador del Girona, i és que al 30 de juny s’acabarà la cessió acordada amb el Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)