Girona

Iván Martín, blanc-i-vermell fins al 2026

El Girona ha anunciat la incorporació d’Iván Martín, fitxat ara en propietat, després de pagar traspàs al Vila-real, i vinculat a Montilivi per tres temporades, fins al juny del 2026. El migcampista fa el camí invers al de Ramon Terrats, propietat del Vila-real després de jugar-hi com a cedit pel Girona. Iván Martín va arribar a Montilivi durant el mercat d’hivern de la temporada 2021/22, la de l’ascens a primera. Aquest últim curs, un cop renovada la cessió a Montilivi, es va perdre la primera part per culpa d’una lesió i no va poder debutar fins al novembre, però va acabar amb 24 partits (18 com a titular) i 3 gols a primera divisió.

Menys que Terrats

El traspàs d’Iván Martín s’ha tancat per una xifra fixa d’uns 1,7 milions, als quals s’hi han d’afegir variables en funció de diversos conceptes i que elevarien l’operació a un màxim de 2 milions, inferior al traspàs de Terrats, que va superar els 2,5 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)