Girona

Contra el campió italià

Més amistosos. El Girona jugarà un amistós contra el Nàpols, com ja va fer l’estiu passat. L’equip comença avui a Manchester la segona estada, amb la incorporació d’Arnau Martínez

El Nàpols, que presumeix d’haver guanyat l’scudetto després de 33 anys sense aconseguir-ho –des de l’etapa de Maradona– serà rival del Girona en la pretemporada. Ja ho va ser l’estiu passat, i aquest any repetiran experiència i al mateix escenari, l’estadi Teofilo Patini de Castel di Sangro, una localitat a una hora i mitja de Nàpols. El partit es jugarà el dimecres 2 d’agost, dies després que l’equip de Míchel hagi tancat la segona estada de pretemporada que comença avui, després d’un parèntesi d’un dia i mig, des de l’amistós contra l’Andorra (2-2) que va tancar la setmana a la Vall d’en Bas. El partit contra el Nàpols precedirà el Girona-Lazio del diumenge 6 d’agost a Montilivi, tot i que és probable que l’equip en programi un altre el dia abans perquè els jugadors acumulin més minuts amb vista al debut en la lliga, al camp de la Real Sociedad, el 12 d’agost.

Arnau i quatre del filial

Els gironins s’instal·laran avui a la ciutat esportiva del Manchester City, on combinaran la preparació amb dos amistosos més, dimecres contra el Sheffield United i dissabte al camp del Blackburn Rovers. A Manchester, la novetat serà Arnau Martínez, amb permís després de jugar l’europeu sub 21. Míchel té 21 futbolistes del primer equip i també s’endú Pau Víctor, Selvi, Jastin i Iker Almena, del filial. En canvi, Santi Bueno, Ibra Kébé i Toni Villa continuaran el seu procés de recuperació a La Vinya, juntament amb Ricard Artero, Joel Roca i Òscar Ureña. Míchel tampoc ha citat els joves Antal, Minsu i Marc Aznar.

SHEFFIELD UTD-GIRONA
Dimecres 26 de juliol (14 h) Manchester (ciutat esportiva del City)
BLACKBURN ROVERS-GIR.
Dissabte 29 de juliol (16 h) Ewood Park, Blackburn
NÀPOLS-GIRONA
Dimecres 2 d’agost (19 h) Teofilo Patini (Castel di Sangro)
GIRONA-LAZIO
Diumenge 6 d’agost (20 h) Montilivi (Trofeu Costa Brava) (*) El Girona podria jugar un altre partit el 5 d’agost, l’últim cap de setmana abans del començament de lliga, el 12 d’agost al camp de la Real Sociedad (17 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)