Girona

Imanol A

Tècnic de la Real

“Vull un equip protagonista a camp rival”

Imanol Alguacil és conscient que al davant tindrà un Girona que encara no ha perdut en els set enfrontaments de pretemporada. “En aquests moments el Girona arriba havent fet una pretemporada molt bona i contra grans rivals. Míchel, que és un gran entrenador, té jugadors de qualitat que saben baixar la pilota i combinar entre ells. Tenen molta gent i mobilitat amb els quatre de dins.”

A més a més, Alguacil va destacar els reforços: “El rival s’ha reforçat molt bé en el mercat. Segurament seran més atrevits que l’any passat. Analitzant els dos equips, serà un partit molt atractiu i amb molts de gols. Només cal veure els dos partits de la temporada passada.”

Pel que fa al seu equip, Alguacil va destacar que no tot l’equip arriba amb les millors sensacions després d’una gira esgotadora. “Tot i descansar poc amb el llarg viatge, estic content de veure com arribem a la fase final, en la gira ja s’ha vist. Soc dels que pensa que, cada any que passa, tenim millor plantilla. Vull un equip que vulgui tenir la pilota, pressionar i buscar el rival.”

SOBRE EL GIRONA

“Tenen un gran entrenador i molts jugadors que saben jugar bé per dins”

MILLOR PLANTILLA

“Cada any que passa, tenim un equip millor, tot i que Silva era diferencial”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)