Girona

“Estem a punt”

Míchel veu el seu equip “amb molta il·lusió i motivació; estem preparats”

“És un orgull convertir-me en l’entrenador amb més partits dirigits a 1a del Girona”

Després de l’estiu més llarg a can Girona, Míchel Sánchez va tornar ahir a la sala de premsa de Montilivi per afrontar la prèvia de la primera jornada contra la Real Sociedad. L’equip, que viatja avui cap a Sant Sebastià, farà el darrer entrenament aquest matí abans de fer les maletes. Míchel, després de comentar totes les baixes, ha fet èmfasi en les lesions de Joel Roca i Jastin, que han fet que el club reconsideri fitxar un futbolista a l’esquerra. Tampoc Toni Villa no tornarà al bloc fins a mig curs.

El tècnic madrileny es va mostrar molt satisfet amb el treball fet per l’equip durant aquest mes de pretemporada: “La preparació ha estat molt positiva i estic molt tranquil. L’equip juga al que nosaltres volem, estem preparats.” Míchel va aprofitar per desfer-se d’elogis sobre la Real, que serà el primer test del curs i que cataloga com a “molt difícil”. “Arribem a la cita amb molta motivació i amb la il·lusió de fer una gran temporada”, va dir Míchel, que va confirmar les novetats de Valery i Juanpe a la llista de possibles convocats.

Un partit per al rècord

L’enfrontament davant del conjunt txuri-urdin no serà un partit qualsevol. A més de ser la primera jornada de la competició regular, Míchel passarà a ser l’entrenador amb més partits dirigits al club blanc-i-vermell a primera divisió. Superarà a Pablo Machín, que en va acumular 38 en una temporada. Així, doncs, el de Vallecas començarà el segon curs consecutiu amb el Girona a l’elit. “És un orgull convertir-me en l’entrenador amb més partits a primera del club. Per mi simbolitza molt i és el lloc, Girona, on millor he estat en aquesta divisió. Estic molt motivat perquè el club i la ciutat estiguin a primera molts anys.”

Com ja és una tradició, Míchel també té molt clar quin rumb ha de portar el Girona a l’elit. De fet, ahir a la sala de premsa va ser la primera vegada que va esmentar els d’aquesta temporada.

“La paraula d’aquest curs és mentalitat, perquè després d’una gran temporada l’equip pot tenir relaxació. He vist a la direcció esportiva i en el club que no és així i això em fa estar més tranquil. Els jugadors que han vingut tampoc volen relaxar-se i jo m’exigeixo. Necessito veure tots els jugadors en aquesta versió. Aquesta continuïtat és possible i estic segur que farem un pas endavant per millorar el que vam veure el curs anterior.”

I per continuar la tradició, el madrileny tampoc no es va deixar els objectius principals: “Serà la primera vegada tant per al club com per a mi de fer-nos valer en un segon curs a primera. Hem de buscar la permanència, intentar estar per sobre de la desena posició i superar els 53 punts, fet que mai ha passat aquí al club.”

Mercat per al doble pivot

Míchel es va mostrar ahir optimista: “La competició comença amb el mercat obert i passaran coses. Estem tranquils i la direcció esportiva ha fet una gran feina. Falten detalls per millorar la plantilla. L’equip està en una bona versió.”

Això no obstant, una posició en la qual sí que hi ha debat intern és la del pivot de caire defensiu, i a hores d’ara és el perfil que manca a l’equip després de la marxa d’Oriol Romeu al Barça: “És la discussió que podem tenir amb Quique. Veurem què és millor. És clar que vull tenir gent en el mig camp que jugui bé amb la pilota, però també que pugui robar-la. Si Yangel algun dia no hi és, pot ser una dificultat més per a l’equip. Juguem tres o quatre jugadors per dins i penso que ara mateix l’equip és capaç de tenir la pilota amb tranquil·litat. És veritat que per agafar-la i per robar-la és més difícil sense jugadors com Oriol i Yangel. Pot ser que en el algun partit no tinguem ningú.” Míchel va deixar anar un missatge clar, en català i directe cap a un dels principals objectius del mercat: un pivot posicional i més físic i, després de les nombroses baixes a dalt, un jugador atacant a la banda esquerra. Tot un repte per a Cárcel

LES REACCIONS

L’equip juga al que nosaltres volem i ens fa estar preparats. Veig molta motivació i il·lusió a l’equip per completar una gran temporada
És un orgull poder convertir-me amb l’entrenador amb més partits dirigits a 1a divisió al Girona
Míchel Sánchez
entrenador del girona

Baixes confirmades al País Basc

El Girona, que avui a la tarda viatjarà cap a Sant Sebastià en vol xàrter, farà oficial la primera convocatòria de la temporada. A les baixes ja conegudes de Toni Villa, Ibra Kébé, Borja García, Ricard Artero i Santi Bueno, que està ultimant la seva recuperació, s’hi han afegit els darrers dies les baixes per lesió de Jastin i Joel Roca. El de Camprodon passarà per la sala d’operacions i estarà apartat dels terrenys de joc tota la temporada. D’altra banda, Míchel ahir a la sala de premsa va confirmar les novetats de Valerey i Juanpe, que estaran disponibles per tenir minuts

Pau Víctor, Ureña i Jastin, més novetats

A les oficines de la direcció esportiva del Girona, fins al dia 1 de setembre no es deixarà de confeccionar la plantilla del curs 23/24. De fet, el club blanc-i-vermell és a prop d’anunciar la sortida de dos jugadors en forma de cessió. En primer lloc, Pau Víctor marxarà en préstec al Barça Atlètic de 1a divisió FEF, segons va avançar ahir la Ser. El davanter de Sant Cugat del Vallès repetirà per segona temporada consecutiva una cessió, després de fer un gran any al Sabadell. En segon lloc, Òscar Ureña, segons va avançar Mundo Deportivo, també és a la rampa de sortida per jugar cedit al Leganés a segona divisió. L’extrem gironí, que s’esta recuperant de la lesió, té l’acord tancat amb el club madrileny. Finalment, i no menys important, el jove jugador del filial Jastin Garcia té la renovació tancada amb el Girona, que s’ha mogut més ràpid que ningú. Segons va anunciar la Ser, el català firmarà amb els gironins fins al 2027 i es lligarà així la continuïtat d’una de les joies de l’acadèmia gironina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)