Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“La Real Sociedad ha canviat poc respecte al darrer partit”

Míchel va comparèixer a la sala de premsa dijous, en la primera prèvia de lliga de la temporada. Avui, a les cinc de la tarda, el Girona tornarà a la competició oficial en un dels estius més llargs i amb més vacances. Així va parlar el tècnic madrileny del rival de l’estrena, la Real Sociedad: “La Real no ha canviat res en la seva filosofia i idea de joc, penso que serà molt difícil entendre el partit que hem de jugar”, va destacar.

Una de les claus de l’enfrontament, segons va explicar Míchel, és un aspecte més aviat defensiu: “La pressió dels dos equips sense pilota i com sortir-ne és un aspecte que serà important per al transcurs del joc.” El de Vallecas va ser clar quant a les bones sensacions de la pretemporada i al fet que l’equip arriba preparat per competir amb qualsevol rival.

En el mercat d’estiu, el conjunt txuri-urdin ha perdut dues peces importants, Sorloth i David Silva. Això no obstant continua essent un equip amb una plantilla àmplia i molt completa. Míchel no va voler entrar a valorar els canvis en l’onze i la possible baixa d’Oyarzabal: “Els noms canvien, però l’equip segueix sent el mateix. Hi ha molt poques diferències respecte al darrer partit. Tenim clar com hem jugar i també com ho farà l’altre equip. És un equip Champions League, que fa molts anys que té el mateix entrenador”, va raonar el madrileny sobre el conjunt entrenat per Imanol Alguacil.

No fa pas tant, en el darrer tram de lliga del curs passat, el Girona va aconseguir un valuós empat a dos gols a Sant Sebastià. “Nosaltres hem fet un pas endavant en el control del partit, però el rival serà el més complicat d’aquest inici. Saben controlar la pilota i viatjar junts. Tinc confiança a treure la nostra millor versió i jugar lluny de la nostra àrea amb una pressió després de pèrdua espectacular”, va dir Míchel, que no té por de buscar nous objectius per a la temporada. “La paraula d’aquest curs és mentalitat, perquè després d’una gran temporada, l’equip pot tenir relaxació.” Així doncs, ben aviat es veurà si el Girona s’ha mentalitzat per a un segon any en l’elit.

MILLORA EN L’EQUIP

“Hem fet un pas endavant en el control del joc i ara tocarà fer la pressió millor”

LA REAL, UN OS DUR

“És un bon equip de Champions; saben controlar i dominar el joc viatjant junts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)