Girona

El Girona pateix, però aconsegueix endur-se un punt del Reale Arena (1-1)

Tot i el domini basc, el davanter ucraïnès Dovbyk ha donat l’empat al Girona en un partit on els gironins han patit molt en defensa i els ha faltat fluïdesa en l’atac

El Girona sabia que havia d’oferir la seva millor versió si volia endur-se algun punt del Reale Arena. Però amb el que segurament no comptaven els blanc-i-vermells era que encaixarien un gol tan matiner, i és que ja al minut 5, Take Kubo ha firmat el primer gol del partit després d’una errada defensiva del Girona. En la pèrdua, Yangel no ha pogut recuperar a temps la seva posició, i això ha obligat a bascular la defensa gironina, que no ha arribat a l’última cobertura, on Kubo no ha perdonat.

En els primers 15 minuts de l’enfrontament, la Reial Societat s’ha apropat a l’àrea en diverses ocasions, alguna de perill, i fins i tot ha hagut d’entrar en joc el VAR per anul·lar un penal que l’àrbitre havia assenyalat a favor de l’equip basc després d’un cop de peu de Blind a Oyarzábal.

Si bé és cert que a la mitja hora de partit els gironins han aconseguit arribar a l’àrea rival, als de Míchel els estava costant molt superar línies. Aleix Garcia hi posava ímpetu, però no ha acabat de connectar amb els seus companys. De totes maneres, però, on més patien els gironins era en la defensa. L’intercanvi de posicions entre Kubo i Brais ha portat molts problemes a la banda esquerra del Girona, on Yan Couto ha tingut dificultats per arribar a les ajudes.

Els catalans han tingut una ocasió clara de gol ja en el temps afegit de la primera part, després d’una falta lateral que ha acabat rematant Stuani, però que ha enviat fora de porteria.

Després del descans, el Girona la tocava, però seguia mostrant dificultats per sortir amb la pilota. Per la seva banda, els d’Imanol Alguacil seguien amb molta intensitat ofensiva, i durant els primers 20 minuts han tingut un parell d’ocasions clares per fer el segon.

Al minut 60, Míchel ha començat a moure la banqueta, i han entrat al terreny de joc, debutant, Artem Dovbyk i Pablo Torre. La Reial arribava, però no aconseguia transformar les ocasions en gol, i just quan més pressionava, una arribada del Girona a l’àrea rival ha permès a Tsygankov fer una bona centrada, que ha acabat amb gol de Dovbyk després d’una rematada de cap impecable (73’). El davanter ucraïnès només ha necessitat 8 minuts per deixar el seu segell a la lliga espanyola i empatar el matx.

Després de l’empat del Girona, l’equip de San Sebastián ha volgut reaccionar i, amb diverses pilotes penjades a l’àrea, ha intentat, sense èxit, tornar-se a posar per davant en el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)