Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
Tens
Transmet seguretat en la majoria de les accions en què ha d’entrar en joc, però es va mostrar un pèl tens en algun moment de pressió del rival. Va sortir amb imprecisió en un parell de jugades que van generar perill i va veure groga aviat.
Arnau (89’)
controlador
Aquest curs, no pot fer tantes excursions en atac per trepitjar terreny rival i arribar a línia de fons, però defensivament està en un bon nivell. El fet que Miguel faci les funcions d’interior en sortida de pilota li resta protagonisme ofensiu.
David López (90’)
expeditiu
No es va complicar la vida a l’hora de rebutjar l’esfèrica i en el cos a cos amb Latasa, però se’l va veure molt fluid en la sortida de pilota, fins i tot assumint riscos a l’hora de filtrar pilotes entre línies i trencar aquestes línies del rival.
Blind (90’)
correcte
En alguna acció no acaba d’estar prou fi, tot i que ho fa gairebé tot bé. En les correccions amb Miguel va una mica perdut, i va fer una mà innecessària a la frontal que gairebé acaba amb l’empat a un gol de Damián en el primer acte.
Miguel (90’)
Maratonià
Està a tot arreu. En defensa controlant la seva banda, ahir potser amb menys feina, però amb possessió a favor assoleix la funció d’interior per guanyar superioritat, i també de mitja punta. Va acabar assistint en el 2-0. Un escàndol.
Aleix Garcia (90’)
Fi
Sap que ha de treballar com mai sense Oriol Romeu, però ho assumeix amb tranquil·litat i l’elegància que el caracteritza. El canvi de joc cap a Savinho en l’inici de l’acció de l’1-0 està a l’abast de pocs jugadors per la precisió d’aquest.
Yangel (89’)
Golejador
Ens té acostumats a arribar amb perill des de la segona línia, i és que cada temporada fa gols tot i ser migcampista. Se’l veu fer passos de gegant en la seva posada a punt pel que fa al físic, i això es nota en cada acció del joc.
Iván Martín (84’)
filtrador
En l’inici del partit, va fer anar de bòlit els centrals del Getafe, que no s’atrevien a sortir darrere seu, i també els pivots Maksimovic i Djené, que no sabien per on els sortia. El basc va ser clau per fer nítida la sortida de pilota.
Tsygankov (90’)
Puntal
Tot el que fa ho fa bé. És un luxe tenir-lo en el Girona per tot el que dona. Sembla que fins i tot està més fi defensivament amb les ajudes a Arnau. Pel que fa a l’aspecte ofensiu, sap quan ha de desbordar o trencar en diagonal.
Savinho (71’)
Assistent
En procés d’adaptació a LaLiga i també al fet de jugar a cama canviada –amb Tsygankov no hi ha discussió–, el brasiler no va poder encarar massa vegades, però en la primera clara que ho va poder fer va assistir a Yangel en l’1-0.
Stuani(71’)
batallador
Sabia que seria un partit dur, però anant bé és el partit somiat pel de Tala, probablement l’ariet que més li agrada anar al duel amb el rival. Va fer un partidàs i ho va culminar amb un doblet de gols que el fa ser encara més llegenda.
dovbyk (19’)
actiu
Va intentar fer desmarcades a l’espai per buscar sempre l’esquena de la cansada defensa rival. Va gaudir d’una ocasió clara i tot.
Valery (19’)
regular
Com li va passar a Anoeta, va sortir a l’extrem esquerre i va acabar al lateral dret. Quan juga, ho ha de donar tot per esgarrapar minuts.
Pablo Torre (6’)
imprecís
Va intentar alguna conducció sense èxit i va fallar en algun control fàcil.
Bernardo (1’)
inèdit
Va poder fer el que se li demana en aquests minuts de joc. Rebutjar i donar seguretat.
Selvi (1’)
Debutant
Va jugar l’últim minut i vuit més d’afegit. Un premi a la bona pretemporada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)