Girona

Stuani medita marxar del Girona

Quan tot semblaven flors i violes després de golejar al Getafe (3-0) en l’estrena a Montilivi en la lliga, des de l’Uruguai s’informa d’una possible sortida de Cristhian Stuani a l’Aràbia Saudita. I és que, el Abha Club hauria fet una oferta molt llaminera econòmicament que faria meditar la marxa del Girona al davanter de Tala, autor de dos gols contra el conjunt blau.

Stuani va oferir unes declaracions al mitjà uruguaià Sport 890, en el programa 100% Deporte en el qual donava dubtes sobre la seva continuïtat al club gironí: “A dia d’avui el meu futur immediat es una mica incert. Sempre he posat per davant el fet de ser feliç a l’aspecte econòmic. Si hagués estat per això no estaria al Girona des de fa anys. El valor i el respecte pel club sempre han estat per damunt”, deia l’ariet, el màxim golejador històric de l’entitat amb 118 gols, autor de 51 dianes a primera divisió en només 99 partits.

A més de la pèrdua d’Oriol Romeu, la plantilla podria perdre al seu capità, un contratemps important que faria haver de treballar de valent a la direcció esportiva, que encara ha de fitxar un relleu per al d’Ulldecona i ara hauria de trobar, com a mínim, a dos jugadors atacants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)