Girona

Solís: “No tinc pressa per debutar, cal treballar-s’ho”

Matí de presentacions a Montilivi. John Solís, la jove promesa de Colòmbia que el club blanc-i-vermell va fitxar a finals de mercat, ha estat presentat oficialment aquest migdia. El migcampista, encara no ha debutat amb el conjunt gironí, i avui davant als mitjans ha explicat que tampoc té cap pressa.

Els primers dies

“Les primeres setmanes han sigut molt importants. Estic molt content i molt feliç perquè m’han tingut en compte per els convocatòries. He pogut parlar ja amb el míster i sobre el que necessita de mi. Poc a poc em vaig adaptant al que ell em demana i el que necessita l’equip.”

Adaptació de la posició

“El que necesiti l’equip. M’han parlat molt de l’Oriol. Principalment entro com a pivot, però puc també jugar com a un migcampista que va més endavant.”

Arribada a l’estranger

“Crec que res arriba perquè si, tot és fruit de la feina feta. S’ha d’estar molt ben preparat mentalment. Tot va passar molt ràpid, i cal gestionar-ho bé. L’important ara és créixer i aportar a l’equip el que vaig aprendre allà i portar-ho aquí”

Sobre el bon joc del Girona aquest inici de lliga

“L’ equip juga molt bé a la pilota. El míster és un gran entrenador que ens sumarà a tots. La idea és entrar estant ja endollat per aportar el màxim.”

Debut pendent

“Amb paciència per entrar. No tinc pressa, cal treballar-ho. Tothom porta fent-ho molt bé i cal treballar per poder entrar”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)