Sense abaixar mai el cap

Les dues últimes victòries que ha aconseguit el Girona, a Montilivi contra el Mallorca (5-3) i al camp del Vila-real (1-2), han tingut un mèrit doble, i és que els gironins van haver de capgirar el resultat després que els balears s’avancessin en els primers minuts del partit i els groguets a l’inici de la segona part. Els de Míchel, però, han demostrat que tenen una confiança en si mateixos envejable, i pràcticament ha semblat que el fet de començar perdent alliberés l’equip, que després de rebre un cop ha reaccionat de meravella sent infinitament superior al rival. A menor escala, però, aquesta capacitat d’aixecar el cap del Girona ja es va veure en la primera jornada, al camp de la Real Sociedad, empatant el partit després de començar perdent, i també al camp del Sevilla, on després d’encaixar l’empat a un en el temps afegit de la primera part Aleix Garcia va marcar l’1-2 definitiu després de la represa.

Dues el curs passat

La temporada passada els gironins ja van demostrar força capacitat de reacció sumant molts punts en partits en què havien anat al darrere en el marcador. Concretament, els de Míchel van arrencar un total de quinze punts després d’un marcador advers. El balanç, però, va ser de nou empats i dues victòries, les mateixes que l’equip porta en set jornades. Les remuntades van arribar al camp de l’Elx (1-2) i a casa contra el Sevilla (2-1).