Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“És un equip molt compacte tant en atac com en defensa”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, és plenament conscient que avui és un dia en què els gironins han de demostrar que saben aprendre dels errors. Dels que es van cometre contra el Madrid, amb una excessiva fragilitat defensiva, i dels comesos la temporada passada al camp del Cadis, en un dels pitjors partits del curs. Tot i això, el de Vallecas té clar que es trobarà un rival complicat al davant. “El Cadis és un equip amb bons jugadors i que sobretot és molt compacte en fase d’atac i de defensa. És l’equip de la lliga que més ocasions genera a través de centrades, i que també domina molt bé les transicions. En defensa és compacte, tanca molt les seves línies i no et fa fàcil jugar per dins”, conscient també que hauran d’estar molt atents en les accions d’estratègia, situacions que poden marcar la diferència: “És un equip molt perillós que ha marcat quatre gols a pilota aturada. A dalt té Chris Ramos en un moment de forma espectacular que pot estar acompanyat de Maxi, Negredo o Roger. És un equip amb extrems que tenen molt un contra un i no necessiten gaires passades per arribar a la porteria rival i generar ocasions. Guanyen bé les segones jugades i acaben amb moltes posicions de rematada. Ha merescut algun punt més, però ja sabem que els mèrits no sumen. Hem de contrarestar el seu joc sense perdre la nostra identitat.”

Per contrarestar les virtuts del conjunt gadità, Míchel no descarta jugar amb tres centrals. “Ho decidirem en funció del que sigui millor per a nosaltres”, diu el tècnic, que podria repetir la fórmula híbrida amb David López. Sigui com sigui, Míchel confia que el seu equip, malgrat les baixes, afronta el duel amb les màximes garanties després d’una setmana en què “l’equip s’ha entrenat molt bé i tothom té moltes ganes de jugar i oferir la seva millor versió”. Sobre com d’important seria superar els vint punts, el tècnic prefereix pensar en el dia a dia: “En el primer terç de competició volia fer més de 20 punts. Hi estem a prop, però el més important ara mateix és guanyar a Cadis. Passi el que passi, el primer terç de competició serà bo, però pot ser millor.”

EL CAMÍ

“Hem de contrarestar el seu joc sense perdre la nostra identitat”

EL RIVAL

“El Cadis tanca molt bé les línies en defensa i no et fa fàcil jugar per dins”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)