Girona

Míchel: “Som un equip que continua creixent”

Míchel ha celebrat la victòria contra el Cadis en un partit en què ha acabat satisfet de la insistència dels seus homes per buscar la porteria rival tot i que l’entremat defensiu dels gaditans ha concedit molt pocs espais malgrat jugar amb un home menys des dels primers minuts.

La valoració

“Guanyar aquí és complicadíssim, de fet no ho havia fet ningú. El Cadis és un equip molt competitiu i és veritat que avui amb l’expulsió han tingut difícil pressionar, però s’han tancat i no han deixat espais. Ens ha costat generar ocasions, però estic content per la defensa del joc directe i de les transicions que hem fet. Hem estat perfecte per mi en això, i es veu amb la porteria a zero. Els minuts finals sí que hi ha hagut més descontrol, però sabíem que podia passar. Jo valoro el rendiment i no estava preocupat després de la derrota contra el Madrid, perquè tenia la sensació que l’equip estava endollat. Sempre és bo reaccionar amb una victòria a una derrota, però no tenia dubtes.”

Aleix Garcia

“A mi em dona molt, però el seleccionador és qui escull la llista. Ja tinc prou feina jo per posar-me en la dels altres. Ha fet un pas endavant en mentalitat i tinc la sensació que està creient i això és molt important pel Girona.”

D’equip gran

“Veníem molt atents, perquè el Cadis és molt competitiu i sabíem que patiríem. L’expulsió ha condicionat, però sí que som un equip que continua creixent. No perquè ho digui el resultat, sinó perquè mai ens conformem i sempre busquem la porteria rival. Tenim assimilat que no hi pot haver un minut sense donar el cent per cent i això s’està veient tota la temporada.”

L’expulsió

“No ens ha fet canviar la nostra idea però si la seva. Segur que ens haurien pressionat molt més i això ha fet que no hem hagut de treballar tant per enfonsar el rival. En blic baix teníem la idea que Aleix, Blind i Eric serien els encarregats d’acabar jugades amb xut o última passada.”

L’aturada

“Ens va bé perquè venim de jugar molts partits. La sensació és que l’equip està bé físicament, però hi ha jugadors que necessiten aquest descans. Alguns aniran amb la selecció, però també podrem recuperar algun lesionat.”

El Cadis

“Ha sigut un equip molt fidel al seu joc. Tenen una continuïtat defensiva brutal i et fan la vida impossible. Preveiem això. És un equip molt treballat que podria tenir més punts. Teníem la sensació que era un partit molt difícil com ho ha estat.”

El rendiment a fora

“Parla del pas endavant de l’equip i de la mentalitat. Sempre ens havia costat guanyar a fora i ara tenim aquesta mentalitat. Hi ha jugadors amb molta experiència que ens ajuden i al final aconseguim no perdre el potencial a fora. Parla molt bé de la personalitat d’aquesta plantilla.”

La relació amb Sergio

“Tinc una gran relació amb ell i el seu cos tècnic. Només hem parlat de com els ha condicionat l’expulsió i de si ho era o no.”

La dinàmica

“El més important són els punts. En nou jornades fer 22 punts és fer una gran temporada fins ara. Estar tan a dalt és anecdòtic perquè el repte és consolidar l’equip a primera divisió. Hem trencat una barrera més guanyant al camp del Cadis i això és molt positiu. Ja tenim els punts que demanava en el primer terç i no hem de parar. Hem d’arribar a l’objectiu el més abans millor sabent que patirem en molts partits com hem fet avui.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)