Girona

El protagonista

Aleix Garcia

Un cop d’efecte

“Estem gaudint molt a dins del camp; volem continuar dins de la línia de treball de partit a partit. Proposem un bon futbol”

El partit d’ahir va tornar a ser una bona demostració del que és Aleix Garcia per a aquest Girona. Simplement, un líder i un organitzador nat del joc. A més a més, al Nuevo Mirandilla es va tornar a veure el migcampista d’Ulldecona amb el braçal de capità. Un gest que encara l’empodera més en un equip que gira al seu entorn. A partir del minut 10, el conjunt gironí va haver de jugar amb les línies més amunt. Aleix era el futbolista que trencava la primera línia de pressió local –Chris Ramos i Iván Alejo– ubicant-se a la zona del pivot. No es va sentir gaire atabalat i, de mica en mica, va poder fer créixer la línia d’atac. En els primers 45 minuts, el català només va perdre una pilota que, per sort, el Cadis no va saber aprofitar. En la resta de l’enfrontament, Aleix va tenir una efectivitat del 96% en les passades i va ser el futbolista que va generar més perill des de les seves botes directament i, indirectament, va fer completar sis xuts. En el còmput global de la temporada, el migcampista català té una mitjana del 92% d’encert en la passada, al voltant de 70 intervencions per matx. El fet diferencial, però, és que aquestes accions són a camp rival i això fa que el Girona pugui generar moltes més ocasions de perill. Un 1,9 de passades clau per enfrontament, moltes de les quals acaben en gol. El tècnic madrileny, Míchel Sánchez, també va explicar la bona evolució del jugador: “Ha fet un pas endavant, sobretot en la mentalitat. Ell sempre ha tingut molt futbol a sobre.” I així va ser. En la segona part, el Girona va estar més ben situat al terreny de joc, i Aleix, juntament amb Iván Martín i la línia defensiva, va posar una marxa més. El clímax del partit va arribar amb el gol que va acabar suposant una nova victòria per als gironins. El va firmar el tarragoní des de fora l’àrea en una jugada en què el Cadis estava ben situat al bloc baix. Yan Couto, fix a la banda dreta, va assistir un Aleix que arribava de segones línies. L’impacte de la pilota va ser precís amb l’interior del peu per evitar, primer de tot, la retallada d’Alcaraz i a Ledesma, que no va tenir temps per a reaccions. La pilota va entrar al pal llarg amb potència i col·locació. Un golàs per a un conjunt blanc-i-vermell al qual costava molt finalitzar a porteria i que va arribar en el minut 14 de la segona meitat. Entre les moltes estadístiques que Aleix va completar a la perfecció, el registre més destacat va ser els 4 de 4 desplaçaments completats amb èxit. En aquesta estadística, el d’Ulldecona és el segon que més en fa i que acaben amb èxit. Una mitjana de set per partit. Pas a pas, Aleix Garcia s’està consagrant com un dels grans migcampistes de la lliga i comença a tocar a la porta de la selecció. Ahir, a Cadis, va ser escollit l’MVP del matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)