Girona

El camí cap a La Cartuja comença avui

Copa. El Girona coneixerà a partir de les 13 h el rival de la primera eliminatòria, que els de Míchel disputaran a domicili

El Girona sabrà avui quin serà el primer obstacle de la nova edició de la copa, que finalitzarà el 6 d’abril a Sevilla amb la disputa de la final a l’estadi de La Cartuja. La seu de la federació espanyola a Las Rozas serà el marc avui, a partir de les 13 h, del sorteig de la primera eliminatòria, en què competiran 110 dels 115 equips participants, ja que el Barça, el Madrid, l’Osasuna i l’Atlético estan exempts de les primeres eliminatòries per jugar la supercopa i l’Amorebieta tampoc jugarà aquesta ronda com a campió de 1a divisió FEF. Un any més, el sorteig emparellarà els millors equips contra els més modestos. Els 55 enfrontaments es disputaran a partit únic entre el 31 d’octubre i el 2 de novembre a les instal·lacions del club que competeix en una categoria inferior. En el cas que els dos equips fossin de la mateixa divisió, es jugaria al camp del club que hagi sortit primer en el sorteig. En els partits, en cas d’empat, es disputaria una pròrroga i si persisteix, hi hauria penals per decidir l’equip que passa a la segona eliminatòria.

En el cas del Girona hi ha un total de 22 rivals possibles i sempre a domicili. La primera opció és que als de Míchel els toqui un dels deu equips de categoria territorial que provenen de la ronda prèvia –el Rubí, el Boiro, el Deportivo Múrcia, el Quintanar de la Orden, el Tardienta, el Turégano, l’Hernán Cortés, el Buñol, el Chiclana i l’Atlético de Lugones–. Si no és el cas, podria ser un dels equips provinents de la copa federació –San Roque de Lepe, UD Logroñés, Badalona Futur i Talavera–, que serien els rivals més complicats, i per acabar, els gironins podrien ser un dels dos equips de primera que s’enfrontin a un equip de 3a divisió FEF –l’Arosa, el Jaén, l’Azuaga, el Varea, l’Atlético Astorga, el Manacor, el Lorca i l’Atzeneta.

1a DIVISIÓ
Girona
2a DIVISIÓ A
Espanyol
1a DIVISIÓ FEF
Nàstic
2a DIVISIÓ FEF
Manresa
Terrassa
Europa
3a DIVISIÓ FEF
-
COPA FEDERACIÓ
Badalona Futur
ELIMINATÒRIA PRÈVIA
Rubí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)