Dovbyk marca en el triomf clau d’Ucraïna contra Malta (1-3)

El davanter del Girona, Artem Dovbyk, ha estat clau en el triomf de la seva selecció, Ucraïna, en el duel de vital importància contra Malta (1-3). L’ariet ha fet l’1-2 des dels onze metres que significava la remuntada per als de l’est, que necessitaven sumar els tres punts per mantenir-se amb opcions intactes de classificar-se per a la següent edició de l’Eurocopa del 2024 que es disputarà a Alemanya.

Malta s’ha avançat amb gol de Mbong, però abans del descans, els de Rebrov ja havien remuntat gràcies a les dianes de Camenzuli, en pròpia porteria, i Artem Dovbyk, que ha jugat els 90 minuts, des del punt de penal.

En la segona part, Ucraïna no ha pogut sentenciar fins a les acaballes gràcies a un gol de Mudryk que ha establert l’1-3 definitiu.

Amb aquesta victòria, Ucraïna suma 13 punts i aprofita a la perfecció la derrota d’Itàlia contra Anglaterra, ja classificada per a l’Eurocopa (3-1). Als ucraïnesos els hi falta un únic partit de la fase de classificació per disputar i es jugarà el passi contra els italians, que els queda jugar contra Macedònia el 17 de novembre i contra Ucraïna, en un duel directe a vida a mort, el 20 del mateix mes, durant la darrera aturada de seleccions prevista pel 2023.