Girona

Yan Couto (73’) i Yangel Herrera (57’) acumulen minuts amb el Brasil i Veneçuela

Els dos últims jugadors del Girona amb compromisos internacionals amb les seves seleccions han disputat els seus corresponents partits aquesta matinada. Tant Yan Couto (Brasil) com Yangel Herrera (Veneçuela) han estat titular amb els seus combinats acumulant 73 i 57 minuts respectivament.

Yan Couto ha estat per primera vegada en la seva carrera titular amb la canarinha absoluta en el duel contra l’Uruguai que el Brasil ha perdut 2-0 trencant una ratxa d’imbatibilitat en la fase de classificació per a un mundial que datava del 2015. Couto ha jugat al lateral dret fins que ha estat substituït per David Neres. El Brasil és tercera en la fase de classificació amb set punts després de quatre jornades, els mateixos que els charrúa i ja a cinc del líder, l’invicte Argentina de Messi.

Yangel Herrera també ha estat titular en el mig del camp de Veneçuela, que ha guanyat amb contundència a Xile 3-0. El migcampista ha estat substituït per Tomás Rincón en el 57 amb el marcador provisional de 1-0.

El combinat veneçolà és quart amb set punts, els mateixos que Brasil i l’Uruguai.

Els dos futbolistes del Girona tornaran al llarg del dia d’avui per incorporar-se als entrenaments de Míchel i preparar el partit de diumenge contra l’Almeria (16:15h). Els dos no entrenaran amb l’equip fins a la sessió matinal del dijous i amb quilòmetres i cansament acumulats a les espatlles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)