Girona

Retorn esglaonat a La Vinya

Internacionals. Arnau, Pablo Torre i Blind fan el primer entrenament després de l’aturada i Dovbyk, Yan Couto i Yangel el faran avui

El Girona va tornar a la feina dimarts per preparar el partit d’aquest diumenge a Montilivi (16.15 h) contra l’Almeria, però el retorn dels sis internacionals blanc-i-vermells a les ordres de Míchel Sánchez es va complint de manera esglaonada. Ahir es van incorporar amb la resta de l’equip Daley Blind, que no ha jugat cap minut amb els Països Baixos en aquesta aturada, i els jugadors de la selecció espanyola sub-21 Arnau Martínez i Pablo Torre. Avui tornarà Artem Dovbyk després de marcar dimarts en la victòria d’Ucraïna a Malta i també s’espera que ho facin Yan Couto i Yangel Herrera.

Els dos jugadors sud-americans seran, lògicament, els que tornaran als entrenaments a La Vinya amb més desgast acumulat, i és que van tancar els seus compromisos internacionals dimecres a la matinada. Yan Couto, aprofitant la lesió de Danilo, va jugar el seu primer partit com a titular amb la selecció absoluta del Brasil i va disputar 73 minuts en la derrota contra l’Uruguai (2-0), en un partit marcat per la lesió al genoll de Neymar, que sembla que és de gravetat. Els brasilers no perdien un partit de classificació pel Mundial des del 2015. Yangel Herrera, per la seva banda, va jugar 57 minuts en la grandíssima victòria de Veneçuela contra Xile (3-0), que consolida la Vinotinto a les primeres posicions del grup sud-americà de classificació per al mundial del 2026.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)