Girona

Míchel: “Tinc la responsabilitat de fer veure a l’equip que l’Almeria és perillós”

Míchel Sánchez, l’entrenador del Girona, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que disputarà el seu equip contra l’Almeria (diumenge a les 16:15h, DAZN). El de Vallecas ha repassat com estan els seus jugadors i com afronten el primer dels dos duels consecutius a Montilivi que poden fer donar un nou salt de qualitat als seus:

Obligats a guanyar?

“L’Almeria és un equipàs i té un gran entrenador. He vist molts partits de l’Almeria i de l’Eibar de Garitano. Els seus equips són sempre molt competitius i saben què han de fer. Serà molt complicat ja que han fet bons partits ofensius tot i que han rebut molts gols. Segur que Garitano ha posat més esforç i entrenament durant l’aturada per arreglar això. Espero un partit molt complicat i ho haurem de fer molt bé”.

Un Almeria diferent

“Són dos bons entrenadors. Vicente en la fase defensiva ha tingut problemes, però el dia del Vila-real mereixen guanyar. Els resultats han provocat el canvi d’entrenador però amb Garitano, les dades diuen que l’equip ha de millorar en defensa i segur que ho estan entrenant”

Dos partits seguits a casa

“El partit és demà, després ja veurem. El que em preocupa és demà, fer un bon partit i que l’equip tingui un rendiment molt bo. Amb la nostra afició som capaços de tot però hem de treballar molt i bé”.

100 partits

“Vull celebrar el partit 100 ja que mai he assolit aquesta xifra en cap lloc. L’equip ha fet bones coses com l’ascens, el dia a dia em fa ser feliç i espero fer 200 i 300 partits. A veure si el club ho té en compte també”, ha explicat amb to de broma Míchel

Partit trampa?

“Tinc tota la informació de l’Almeria i té un equipàs. Ens obligarà a ser més competitius, sobretot en defensa. Han fet bons partits que no han guanyat i jo tinc la responsabilitat de fer veure l’equip que el rival és perillós. No som millors que cap equip i hem de demostrar que anem segons per mèrits propis.”, ha dit Míchel.

Claus del partit

“És un equip que té jugadors ràpids en atac, el segon que més dribblings fa, dels que més remata o dels que més centra. És un equip complicat de defensar i és veritat que ha rebut molts gols però és el canvi que busquen i faran a partir de demà”, ha sentenciat el de Vallecas.

Baixes

El tècnic del Girona recupera només a Solís, per tant, tindrà les baixes de Toni Villa, Joel Roca, Juan Carlos, Jastin, Artero, Bernardo, Borja García i Tsygankov.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)