Girona

Míchel: “En atac, som capaços de fer mal a tots els equips de la lliga”

En el dia que Míchel celebrava els cent partits amb la samarreta del Girona, el tècnic madrileny també celebrava una nova victòria a casa contra l’Almeria tot i el mal inici del partit on l’equip perdia per zero gols a dos.

“L’entrada al partit ha sigut bastant dolent per la nostra part. La sensació era que començàvem atacant, però en qualsevol moment ens podien fer mal. No hem sigut agressius i ens ha costat dos gols. En aquesta categoria remuntar dos no és fàcil. Els ha generat dubtes el primer gol i ho hem aprofitat. i hem pogut controlar el matx a partir d’allà. La segona part ha sigut molt bona”, ha dit Míchel.

Les declaracions de David López

“Ara mateix m’ha vingut a parlar l’àrbitre per dir-me que no havia insultat a ningú i jo li he demanat disculpes de part de l’equip. Et pot caure millor o pitjor una persona, però el que passa a dins del camp s’ha de quedar a dins. Ell, l’àrbitre, estava preocupat per aquestes declaracions i per la nostra part, li demanem perdó. No sé si és un error de David, però s’ha de quedar al camp”, ha volgut aclarir Míchel que també ha respost sobre la possibilitat d’una sanció al central català: “En David és un gran professional i hem demanat perdó. La seva bona conducta és innegable. Ha sigut en calent i al descans. Espero que es quedi aquí, no espero que hi hagi cap estil de sanció, l’àrbitre no ha dit res al respecte”, ha explicat. Finalment, per tancar la polèmica, a Míchel se li ha preguntat per una possible solució a aquests afers: “Tan de bo puguin sortinr aquests àudios i donem visibilitat a tot el que passi al terreny de joc. També s’ha de poder sentir com es parla amb el VAR, a altres països ja ho fan”.

La celebració dels 100 partits a Girona

“Per celebrar-ho ens hem fet una foto. Amb una periodista hem vist una foto de fa dos anys, quan estavem en descens, i m’agrada veure el treball del club i que hagin confinat amb mi. Per a mi això és molt important”, ha dit.

L’estat anímic de l’equip

“A vegades escoltem les xerrades tècniques abans del partit, avui els hi he dit que la meva preocupació no és la fase ofensiva. Tenim molta capacitat de fer mal. Han d’estar amb una mentalitat i concentració a la fase defensiva que s’ha de mantenir. Serem encara més difícils de guanyar. En moltes vegades, aquesta verticalitat i la sensació que domines la pilota et fa perdre la contundència i agressivitat defensiva. Això ens ha generat dos gols en contra”.

Jornada 10 i colíders amb el Madrid

És un èxit molt gran. Tant de bo podem mirar més amunt el més ràpid possible. No em canso de dir-ho. Ens costa molt guanyar punts i la meva idea és que el dia a dia ens farà mantenir el nivell”.

Centrals de garanties i Blind brillant a camp rival

“Crec que els nostres tres centrals, no li han d’envejar res a la resta de centrals de la categoria. Per això Bernardo, Juanpe estant jugant menys. També Arnau que està jugant menys i m’alegro que avui hagi fet l’assistència. Però necessitem la millor versió a la fase defensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)