L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
erràtic
Sol oferir seguretat sota els pals, però en els primers minuts es va encomanar de l’espessor generalitzada i, fins i tot, en el 0-1 es va ficar la pilota a la seva pròpia porteria. Va millorar, però realment era molt fàcil fer-ho.
Eric Garcia (80’)
brillant
Comença a ser el jugador que va enlluernar a tothom i que era un fix en el combinat estatal. En sortida de pilota és el tercer central i filtra passades amb molta facilitat i en defensa pot cobrir amb solvència la banda de l’extrem rival.
David López (90’)
sobreexCitat
Se les va tenir amb Baptistão, però sobretot amb el col·legiat, amb qui ja es va veure damunt del terreny de joc que no tenia una relació fluida. Va acabar emprenyat i frustrat al descans i nerviós en l’inici del segon acte.
Daley Blind (90’)
Gris
Va poder fer molt més en les dues dianes de l’Almeria perseguint Leo Baptistão, però, per contra, va oferir un recital de bones opcions amb la pilota als peus que, fins i tot, li van permetre combinar i assistir Dovbyk en el 2-2.
Miguel (90’)
espectacular
Està en un estat de forma brutal i és a tot arreu, partint des de l’esquerra, incrustat entre interiors, combinant amb els mitjapuntes... Miguel és la clau per desorganitzar al rival i cada vegada se’l veu millor en aquest paper.
Yangel Herrera (90’)
notable
Gran partit del veneçolà, tot i l’acumulació de cansament i quilòmetres durant l’aturada per seleccions. L’única taca va ser la pèrdua de pilota que va generar el 0-2, però realment se li perdona per l’esforç que va fer. I pel triomf final.
Aleix garcia (90’)
brutal
Realment s’acaben els adjectius per definir les actuacions d’Aleix Garcia en aquest inici del curs. El d’Ulldecona fa moure l’equip com i a on vol, assisteix –en el 4-2 de Savinho– i està força efectiu en les jugades d’estratègia.
Iván Martín (86’)
punyent
Quan s’han de trencar línies i ser creatiu per generar joc ofensiu, el basc ho fa molt bé. Va fer un gol que l’assistent va anul·lar per fora de joc prèvia d’Eric Garcia, però es va rescabalar fent l’1-2, clau perquè l’equip entrés en el partit.
Yan couto (68’)
irregular
El lateral va tornar a fer d’extrem i, tot i que se’n va sortir en moltes ocasions i va generar centrades perilloses des del costat dret, li falta la precisió i l’encert per ser del tot diferencial. Tot i això, bon partit de l’internacional brasiler.
Savinho (80’)
ascendent
Li va costar tenir presència i ser protagonista en l’atac, fins i tot quan l’equip va tenir el canvi de ritme que va deixar petrificat l’Almeria. En la segona va insistir més i just quan va anar a la dreta va marcar el 4-2 amb l’esquerra.
dovByk (68’)
Pitxitxi
Amb les dues dianes que va fer a l’Almeria en qüestió de 4 minuts (entre el 39 i el 43) es va convertir en el màxim golejador de l’equip, amb cinc dianes. Cada dia ‘haalandeja’ més i no se li albira el sostre dins l’ecosistema de Míchel.
Stuani (22’)
estilet
Enmig de la rauxa no va voler faltar a la cita per continuar engreixant les seves dades, i contra l’Almeria va tancar la golejada.
Valery (22’)
opac
Va disposar de força minuts, però gairebé no va encarar el seu marcador ni va tenir protagonisme en posicions d’atac.