Girona

El 100 havia de ser victòria

I amb remuntada. Míchel va complir contra l’Almeria el seu centenari a la banqueta del Girona, i ho va poder celebrar amb tres punts després d’aixecar un 0-2 al conjunt andalús

Tot i que pensatiu i més aviat crític, ja que encara li rondava pel cap l’entrada en el partit i el 0-2 en contra en menys de mitja hora de joc, Míchel Sánchez va deixar de banda per moments tot allò que no li havia agradat de l’equip per gaudir i celebrar el seu partit números 100 dirigint el Girona. Ho va fer amb victòria, com havia de ser, després de lligar la tercera remuntada del curs –les altres s’havien aconseguit contra el Vila-real i el Mallorca– i de tornar a compartir el lideratge, en aquest cas amb el Madrid.

“Estic molt feliç i content de celebrar amb tota l’afició els 100 partits. Espero continuar molts més enfrontaments amb tots; ha estat un triomf espectacular per celebrar el meu aniversari. Espero poder dirigir-ne 200 o 300 més en el Girona”, explicava Míchel Sánchez en un vídeo que va gravar al final del partit per a les xarxes del club. I és que el de Vallecas sap que en aquests moments, com en el Girona en pocs llocs més pot estar-hi tan bé. En el projecte blanc-i-vermell sempre s’ha confiat en les seves possibilitats, i just ara recull els fruits del treball d’haver implantat una idea i filosofia a un equip: “Celebrar els 100 partits amb el Girona en aquesta posició privilegiada és brutal. Fa dos anys les coses no anaven tan bé i el club va confiar en mi. Fent un repàs al passat, un s’adona que el que hem fet és espectacular”, reflexionava Míchel, un dels artífexs d’aquest Girona que meravella, sobretot per com està aconseguint aquests grans resultats.

Amb la victòria contra l’Almeria, el tècnic madrileny tanca el cercle dels 100 partits amb un balanç més que positiu de 47 victòries, 20 empats i 33 derrotes entre les lligues de primera i segona, el play-off d’ascens i la copa. El caràcter ofensiu que sempre ha mostrat l’equip de Míchel, evidentment, s’ha vist reflectit en el nombre de gols totals a favor (155), el que el situa amb una mitjana brillant de més d’un gol i mig per matx, tot i que també està per damunt de la diana per partit pel que fa a les rebudes, amb 128 en total, un aspecte amb un clar marge de millora.

Els 25 punts de 30 possibles permet al conjunt gironí tenir el primer objectiu de la campanya, la permanència, molt ben encarat. La consolidació en la màxima categoria encara requereix més esforç i treball, un procés en el qual hi vol ser Míchel Sánchez, que sempre té paraules d’amor i de gratitud envers el club, que va confiar en ell tot i firmar un inici molt irregular i amb algun dubte.

LES REACCIONS

Celebrar els 100 partits amb el Girona en aquesta posició privilegiada és brutal. Fa dos anys les coses no anaven tan bé i es va confiar en mi
Estic feliç de celebrar amb triomf el partit 100. Espero poder dirigir-ne 200 o 300 més
Míchel Sánchez
entrenador del Girona

ELS 100 PARTITS

1a divisió
Partits 48
Victòries 21
Empats 11
Derrotes 16
Gols a favor 82
Gols en contra 68
Play-off a 1a
Partits 4
Victòries 2
Empats 1
Derrotes 1
Gols a favor 5
Gols en contra 2
A 2a divisió A
Partits 42
Victòries 20
Empats 8
Derrotes 14
Gols a favor 57
Gols en contra 42
Copa
Partits 6
Victòries 4
Empats 0
Derrotes 2
Gols a favor 11
Gols en contra 16
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)