Girona

Ortiz Arias, assidu a la polèmica

David López va ser diumenge qui ha carregat de manera més contundent contra les formes del col·legiat Miguel Ángel Ortiz Arias, però no va ser el primer. El curs 2020/21, quan el madrileny arbitrava a 2a divisió A, el tècnic del Lugo, Mehdi Nafti, i un dels veterans de la plantilla, Iriome, ja van acusar Ortiz Arias en el mateix sentit. “S’ha de tenir cura amb les formes a l’hora de parlar, que hi ha jugadors que ja són pares”, va dir el tècnic, i Iriome també va assenyalar faltes de respecte: “Si tu parles amb respecte a una persona i et respon d’una manera que no és recíproca et fa pensar.” Declaracions que, com han fet altres fora de càmeres i micròfons, reforcen i donen més veracitat a les declaracions del defensa blanc-i-vermell.

En les dues temporades anteriors a primera divisió Ortiz Arias també s’ha vist immers en polèmiques importants. I és que en la temporada 2021/22, la de la seva estrena a l’elit, va empènyer Rubén Duarte de males maneres en un Alavés-Betis. En aquella ocasió no va tenir conseqüències per al col·legiat, però la temporada passada el madrileny va repetir l’acció amb el jugador del Mallorca Kadewere en un partit contra el Celta. En aquest cas, Ortiz Arias va anar a buscar el jugador mentre la pilota estava en joc i li va recriminar alguna cosa donant-li una empenta, cosa que va provocar que el CTA el deixés sense arbitrar el següent partit que li tocava.

Més enllà de la seva actitud sobre el camp amb els jugadors i els entrenadors, Ortiz Arias també va protagonitzar una de les jugades més polèmiques del curs passat, i és que en un Valladolid-Sevilla de les darreres jornades de lliga va xiular el final de la primera part mentre un xut dels locals anava a porteria i va acabar en un gol que no va pujar al marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)