Girona

L’avís és força recent

El Girona visita el camp del San Roque de Lepe en la primera eliminatòria de la copa (Movistar Liga de Campeones, 12 h)

Els de Míchel ja van caure eliminats el curs passat en la segona eliminatòria contra un equip de segona FEF

El Girona comença avui la seva aventura en una nova edició de la copa. Ho fa visitant el camp del modest San Roque de Lepe, dissetè classificat en el grup quart de la segona federació, la quarta categoria del futbol estatal (12 h). Immers en maldecaps després de la fugida dels anteriors inversors –van estar a punt de no sortir a competir enguany– i descontent pel dia i l’hora que s’ha decidit per jugar el partit –algunes penyes ja han anunciat que no assistiran a l’estadi–, només la il·lusió de rebre un equip de primera com el Girona, el colíder de la classificació juntament amb el Madrid, ha generat prou expectació a Lepe per designar el d’avui com un dia gran i per recordar.

Ho serà encara més si els locals donen la sorpresa i s’imposen a un Girona que arriba al duel avisat pels precedents força recents. I és que, estant a primera i dirigits per Míchel Sánchez –en un context classificatori ben diferent–, en la segona eliminatòria de copa del curs passat, després de superar en la primera el Quintanar del Rey, de tercera FEF, els gironins van topar amb un combatiu Cacereño, de segona FEF, que després de l’aturada d’un mes sense competir per la disputa del mundial els va esborrar de la competició. I enguany, els blanc-i-vermells intentaran que no torni a passar tot just començar ja que la copa, a més de ser una bona oportunitat i aparador per als menys habituals en la lliga, en aquesta campanya pot ser també una bona oportunitat per al club d’arribar lluny i fer-la grossa en paral·lel a la seva bona trajectòria en la lliga. Com bé va dir Míchel en la prèvia del matx, aquesta competició pot ser el camí més ràpid per obtenir un títol. Paraules majors, però veient el joc que desenvolupa l’equip actualment i com ho fa, no és gens escabellat per a cap dels aficionats.

Força absències

Míchel va confeccionar una llista de 19 jugadors per viatjar fins a Lepe i disputar el partit. En aquesta, tot i les múltiples baixes de futbolistes del primer equip, només hi ha Selvi, Almena i Antal del filial. S’ho perdran els lesionats confirmats de fa dies com David López, Borja García, Juan Carlos, Jastin, Joel Roca i Artero, i tampoc viatjaran, en aquest cas per descansar a casa i recuperar forces, Daley Blind, Yangel Herrera, Aleix Garcia i Eric Garcia, que ja va ser baixa contra el Celta per unes molèsties físiques. Tampoc hi serà per unes molèsties als isquiotibials Pablo Torre, un dels futbolistes que havien d’agafar-se l’oportunitat d’acumular minuts en la copa amb més ganes per així poder convèncer l’entrenador i esgarrapar més minuts en la lliga –fins ara cap titularitat i només 120 minuts jugats, repartits en vuit partits.

En total, set baixes per lesió i quatre per descans que deixen Míchel amb poques opcions de fer un onze en el qual hi hagi jugadors que no han estat habitualment titulars en la lliga. Podrien repetir un parell de futbolistes, com a màxim tres, dels que més i millor rendiment han tingut en la lliga, però, en tot cas, l’onze del Girona serà prou competitiu per poder superar un equip de categoria inferior que de motivació i ganes, això sí, anirà ben servit.

1 Partits guanyats 9

4 Partits empatats 1

4 Partits perduts 1

7 Gols a favor 25

10 Gols en contra 13

EL RIVAL, PENÚLTIM

El San Roque ha perdut els últims dos partits després d’una petita revifada

PABLO TORRE, BAIXA

El mitjapunta perd una ocasió d’or d’acumular minuts i poder convèncer l’entrenador

DESCANSEN

Eric Garcia, Blind, Yangel Herrera i Aleix Garcia no entren en la llista de 19 jugadors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)