Girona

“A un partit ens poden fer mal”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

Gens confiat, al contrari i com és habitual, Míchel Sánchez va avisar els seus jugadors i l’entorn de l’equip que el duel contra el San Roque de Lepe serà complicat si els jugadors no donen el cent per cent d’ells mateixos. “El San Roque juga amb un 3-4-2-1 en atac i un 5-2-3 o 5-4-1 en defensa. És un equip que a un partit pot fer mal; per tant, hem de fer un gran partit. Per a nosaltres la copa és important i serà difícil perquè darrerament el camp no ha estat bé i veurem com està de cara al matx”, va dir Míchel en la prèvia de la primera eliminatòria. El de Vallecas afronta el partit amb la màxima atenció i sense relaxacions i així ho ha intentat transmetre als jugadors: “Hem de fer les coses bé i ser capaços de guanyar el partit, però és important que sapiguem que en alguns moments patirem i hem de controlar aquestes situacions al camp. És possible que hàgim de defensar per moments durant més estona, i disputarem un partit en què haurem de tenir una gran mentalitat. És molt important entendre aquesta situació.”

L’entrenador del Girona té clar que l’actitud i la mentalitat de l’equip seran clau, a més de la qualitat individual dels seus futbolistes respecte al rival, amb jugadors menys determinants però no pas exempts de qualitat: “No podem sentir o pensar que serà fàcil. Necessitem la personalitat de pensar que cada pilota és la pilota del partit, independentment de contra qui juguem. És un bon moment per continuar sent nosaltres mateixos.”

EL RIVAL

“El San Roque juga amb un 3-4-2-1 en atac i un 5-3-2 o un 5-4-1 en defensa”

LA MENTALITAT

“Per moments patirem i haurem de defensar durant moltes estones”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)