Girona

La setena seguida haurà d’esperar

El Girona ha tingut a l’abast en dues ocasions aquest curs la possibilitat de, com a mínim, igualar el rècord de victòries seguides des que va posar els dos peus al futbol professional, l’estiu del 2008. Les sis victòries d’enguany de la segona jornada a la setena i de la novena a la tretzena es van quedar a una sola de les set que van aconseguir els gironins la campanya 2020/21 a segona A. Amb Francisco Rodríguez com a tècnic, els blanc-i-vermells van encadenar set triomfs en els quals van deixar la porteria a zero en sis ocasions i només van encaixar una diana, en la golejada a domicili contra el Logroñés (1-4). Aquella sèrie increïble de victòries va permetre al Girona accedir a posicions de play-off i consolidar-s’hi just en el tram final de la lliga regular, una promoció que tornaria a sortir creu per segon any consecutiu amb Francisco a la banqueta, aquesta vegada en una final contra el Rayo Vallecano, el seu actual equip, que va remuntar a Montilivi un marcador favorable als blanc-i-vermells de l’anada d’1-2 –en les semifinals van superar a l’Almeria.

Aquest curs, costa de creure però els de Míchel tornaran a tenir possibilitats d’igualar o superar aquest record. Si s’hi acosten per tercera vegada i sumen un bon grapat de punts en poques jornades, l’accés a Europa podria ser una realitat i no pas un somni.

LA MILLOR SÈRIE DE VICTÒRIES EN LA LFP

Curs 2020/21 (2a A)
Girona-Saragossa (j. 35) 3-0
Oviedo-Girona (j. 36) 0-1
Girona-Tenerife (j. 37) 1-0
Logronés-Girona(j. 38) 1-4
Girona-Sporting (j. 39) 1-0
Màlaga-Girona (j. 40) 0-1
Girona-Alcorcón (j. 41) 1-0
21 punts de 21 possibles 12 gols a favor 1 gol en contra
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)