Girona

Míchel: “Necessitem veure als menys habituals”

Míchel ha comparegut en la prèvia del partit de copa contra l’oriola. El tècnic madrileny ha explicat que és un partit important on s’estrenaran en una convocatòria Enric Garcia i Arango: “Són jugadors molt joves que el club té molta confiança en la seva projecció. També vindran Almena, Almansa i Monju. Hem perdut per lesió a Yangel i continuen lesionats Toni, Borja, Joel, Artero que està millor però encara és just per la convocatòria i també Jastin. La resta tots bé. Estem preparats pel partit de demà que és a partit únic i serà i hi haurà més diferències entre els dos equips”, ha dit.

Sobre la polèmica amb Aleix i el Barça

“ El millor que pot passar en una setmana llarga -abans de jugar contra el Barça- és que juguem un partit de copa. El meu cap només pensa amb Orihuela, per molta gent pensa que és més important el partit de diumenge i Aleix s’ha equivocat. Espero que a Girona poc a poc la gent sigui només del Girona. Necessitem gent cent per cent del Girona, hem començat un projecte on crec que és possible”, ha explicat.

Sobre l’Oriola

“Cadascú té la seva trajectòria. Ara mateix, nosaltres estem bé i ells estan a 2ª divisió FEF. É sun equip que té jugadors importants i que juga bé. EL seu estil és combinatori i volen jugar des de darrere amb la pilota. Necessitem fer una bona pressió i ser un equip que tingui clar que hem de donar un pas endavant amb la pressió i que tingui clar que serà important per passar l’eliminatòria”

Un partit complicat

“Per nosaltres és un partit maco i que volem jugar. En aquestes eliminatòries et dones compte que qualsevol rival és perillós. Hem de fer les coses bé com ha fet el club en els últims anys per estar a primera divisió, si no és impossible. Espero que sigui un duel bonic i n’estic segut que serà difícil. Passar és molt important”, ha raonat el tècnic madrileny.

La copa, un torneig ’curt’

“És el camí més curt per guanyar un títol perquè la competició ens diu aquesta cosa. Crec que tenim equip per jugar dues competicions. Necessito a tothom al cent per cent. Ens servirà perquè tots els jugadors estiguin en dinàmica de competició. Ara mateix, per exemple, necessito veure a Ibra, a Solís, Pablo per la lesió de Yangel. La copa ens dona l’oportunitat de donar continuïtat als que no juguen”.

La baixa de Yangel obra oportunitats?

“Veig a Ibra, Solís i Torre preparats, però és veritat que la competició -la copa- és diferent i necessiten minuts. Estant preparats per jugar diumenge, excepte Pablo que té la clàusula del Barça. Penso que necessitem que tinguin minuts perquè el diumenge estaran per jugar”, ha dit. Finalment, Míchel ha explicat que hi haurà un jove del filial que jugarà: “Iker Almena demà jugarà de titular i és un jugador que va fer una gran pretemporada. Ara està jugant molt bé al filial, espero que demà pugui fer un gran partit”, ha conclòs Míchel que no ha volgut dir quin porter jugarà abans de comunicar-ho als seus homes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)