Girona

El Girona anuncia la renovació de David López fins al 2026

El Girona ha comunicat que el central David López ha renovat el seu contracte fins al 30 de juny del 2026. El barceloní, un fixe, sempre que ha estat disponible, en els esquemes de Míchel Sánchez a l’eix de la defensa és un dels líders de l’equip des que va arribar el curs passat procedent de l’Espanyol, conjunt en el qual era el capità després de tota una vida, i algun parèntesi en forma de cessió o aventura al Nàpols, i entitat amb qual no va renovar.

David López s’ha guanyat a pols la renovació gràcies un rendiment brillant en aquesta temporada i mitja que porta com a blanc-i-vermell en què ha disputat 34 partits en total –20 el curs passat i 14 enguany– i en què ha marcat cinc dianes en total.

El futbolista català, tot i que ho ha fet poc, pot ocupar també la posició de pivot si l’equip i el tècnic ho requereixen fet que li dona una polivalència preuada i molt valorada per tots els estaments del club. David López, de 34 anys, acabava contracte el proper 30 de juny i en escassos quinze dies podia negociar amb qualsevol club, però el Girona l’ha lligat en curt per assegurar-se la seva continuïtat durant dues temporades més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)