Girona

David López: “A Girona he pogut demostrar que encara em queda molt de futbol”

  • David López defensant a Lewandowski a Montjuïc. AGENCIA EFE/ SIU WU.
  • VÍDEO: Entrevista del Girona F.C. a David López després d'anunciar la seva renovació amb el club gironí fins al juny de 2026

El central català del Girona, David López, ha explicat la importància per a ell i la seva família de la renovació fins al juny de 2026 amb el club blanc-i-vermell. A més a més, López ha repassat l’històric moment que viu l’equip des que ell va aterrar el juny de 2022.

David López fins al 2026

Aquesta renovació per mi és un pas molt important, tant a la meva vida professional com personal. Jo i la meva família estem molt a gust a Girona, estimats i valorats per la ciutat i pel club. En l’àmbit professional, això suposa una motivació i un repte molt gran de la mà del club. Estem vivint una cosa història per a tots. Esperem que continuï d’aquí a endavant”, ha dit el futbolista.

Una explosió futbolística tardana?

“Ha sigut un camí inesperat, les carreres del futbolistes així ho son. Va ser una sorpresa inesperada; vaig sortir de l’Espanyol en un moment complicat i gràcies a en Quique Cárcel i al míster he pogut demostrar que encara tinc molt de futbol a les cames”.

El Girona, un líder inesperat

“Ningú s’ho podria imaginar- Només el fet de pensar que ara sumem 44 punts i la temporada passada en vam sumar 49, és una cosa que costa de ser conscients. Hem d’intentar gaudir del dia a dia i això passa molt poques vegades”.

El segon curs al club

“Jo vaig arribar amb un equip que ja tenia rodatge a segona divisió. Amb mecanismes establerts. Sí que és cert que quan vaig arribar hi va haver un canvi a la línia defensiva, de 5 a 4. També hi ha intercanvi de peces, uns que marxen i els altres que arriben. L’any passat vam acabar la temporada en una forma increïble i ja veies que el joc de l’equip era superior a molts altres conjunts. Aquest any li hem donat una volta més a la rosca. Tot i la sortida de jugadors clau en l’equip, Taty, Romeu, Roro o Bueno, des de la direcció esportiva es va fer un treball sensacional. Hem perfeccionat el treball que portàvem fent fins ara. Quan estem dins del camps tenim una confiança difícil d’explicar.

Futur

“El que ens ofereix el futur no ho sabem. Tampoc poder fer res per això. Només treballar. El que es rumorejava a l’inici de curs és que acabaríem baixant de les posicions de dalt de tot. Això pot passar a la segona volta o no. El que tenim clar és que el dia a dia ens portarà allà on volem. Quan acabi la lliga veurem el que som capaços d’aconseguir”, ha conclòs el jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)