Girona

Exhaurides les entrades del Girona-Sevilla

És la cinquena vegada aquesta temporada que el club anuncia que no queden entrades a la venda

El boom mediàtic que està generant el Girona després de sumar 48 punts en la primera volta és espectacular i es fa evident en cada partit a Montilivi, i és que els gironins estan superant de llarg tots els rècords d’assistència aquesta temporada. En aquest sentit el club ha comunicat aquesta tarda que ja s’han exhaurit les entrades per al partit de la 21a jornada de lliga, en què el Girona rebrà la visita a Montilivi del Sevilla el diumenge 21 de gener a les 21h. És la cinquena vegada en el que portem de temporada en què el club anuncia que ja no queden entrades a la venda després dels partits contra el Madrid, en què es va signar la millor entrada de la història de Montilivi amb 14.158 espectadors, l’Athletic, el València i l’Atlético, en l’últim partit a Montilivi en què hi va haver 13.804 espectadors.

Que s’hagin exhaurit les entrades no vol dir que ja no se’n vengui cap més, i és que en els deu dies que resten fins al partit els abonats encara tenen temps per alliberar el seu seient si no poden assistir al partit i aquestes entrades aniran posant-se a la venda en comptagotes. Per això, amb l’objectiu de superar els 14.000 espectadors, el club fa una crida a tots els abonats que no puguin anar al partit que alliberin la seva localitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)