Girona

El perill de les amonestacions

Cristhian Stuani és fins ara l’únic integrant de la primera plantilla que ha complert un cicle d’amonestacions, fet que li va fer perdre’s el duel contra l’Alavés (3-0). Els advertits de sanció són Couto i Yangel, amb quatre grogues cadascun. Així doncs, el veneçolà, apartat dels terrenys de joc des del 2 de desembre per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, quedaria una jornada més fora de l’equip en cas de veure targeta en el seu retorn, un cop recuperat. La baixa de Couto també suposaria un maldecap per a Míchel. Principalment, per l’extraordinari estat de forma del brasiler, que va marcar en la copa, en el partit contra l’Elx, al Martínez Valero. A més, cal tenir en compte l’escassetat d’efectius a l’eix defensiu, on la sortida de Bernardo i les lesions de David López i Eric Garcia han enfosquit el panorama. Amb només Blind i Juanpe disponibles, el tècnic podria haver de recol·locar Arnau com a central, i sense Couto –ni Eric, que també ha actuat de lateral– el costat dret també se’n podria ressentir.

Un bon gruix de jugadors sumen tres amonestacions, Blind, David López, Arnau, Miguel i Iván Martín. Amb dues, hi ha Aleix, Juanpe, Gazzaniga, Sávio i Eric (una la va veure amb el Barça). Dovbyk i Kébé només n’han vist una. Finalment, els futbolistes amb minuts en lliga que no han estat amonestats són Pablo Torre, Solís, Tsygankov, Portu, Valery i Selvi, del filial, que va debutar a l’agost contra el Getafe.

LA LLISTA

5 targetes
Stuani.
4 targetes
Couto i Yangel.
3 targetes
Blind, David López, Arnau, Miguel i Iván Martín.
2 targetes
Aleix, Juanpe, Gazzaniga, Sávio i Eric.
1 targeta
Dovbyk i Kébé.
Cap targeta
Pablo Torre, Solís, Tsygankov, Portu, Valery i Selvi Clua (filial).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)