Girona

“La diferència amb el Girona no és la que diu la classificació”

Gaizka Garitano Tècnic de l’Almeria

Tot i que l’Almeria no ha guanyat cap partit de lliga en la primera volta, va cuer i és a onze punts de la permanència, el tècnic de l’equip andalús, Gaizka Garitano, es va mostrar optimista en la prèvia del partit a l’hora de valorar els punts febles del Girona i com pot fer mal la seva plantilla a la gironina: “El Girona genera moltes ocasions, té una efectivitat altíssima i té un potencial ofensiu del nivell del Madrid, el Barça o l’Atlético, però també pateix en defensa i és on hi hem d’anar”, comentava el basc, que insistia: “Hem d’atacar-los i intentar fer mal, i és que és cert que juguen bé, però també que encaixen molts gols i defensivament tenen dificultats, els fan ocasions, i per això haurem de ser molt agressius en la parcel·la ofensiva.”

Gaizka Garitano es va mostrar convençut que el plantejament del partit que ha pensat pot ajudar el seu equip a sumar els tres punts i estrenar la casella de victòries: “En l’anada vam començar bé, recuperant pilotes a dalt, i els vam fer mal. Mantenir això molt de temps és complicat i el rival, quan té espais, amb la velocitat et mata. Si fem bé les coses, podem guanyar, ja que la diferència amb el Girona no és la que diu la classificació. Això sí, haurem de fer un gran partit per sumar els tres punts”, sentenciava un Garitano optimista tot i la situació del seu equip.

LLOANÇA

“El Girona té un potencial ofensiu del nivell del Madrid, el Barça o l’Atlético”

L’ESCLETXA

“Tot i ser un equip que juga bé, en defensa pateixen i els fan ocasions”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)