Girona

Míchel: “És possible que tinguem la baixa d’Eric Garcia”

El tècnic del Girona gairebé descarta la presència del central de Martorell en el partit de demà contra el Sevilla, però és optimista amb Juanpe i Arnau

El Girona rep demà la visita del Sevilla (21h) en el duel corresponent a la 21a jornada de lliga. Els blanc-i-vermells buscaran mantenir el lideratge –amb un partit més que el Madrid– una setmana més, davant un equip que després d’un mal inici es troba en la lluita per evitar la zona de descens. El tècnic Míchel Sánchez ha analitzat aquest migdia el que espera del duel de demà a Montilivi.

Les baixes

“Per demà tenim molts dubtes i ho veurem abans del partit. És possible que tinguem la baixa d’Eric Garcia i les de David López i Toni Villa. La resta veurem demà. Juanpe i Arnau han fet part de l’entrenament igual que Borja, Jastin i Artero. Borja García i Artero estan disponibles, però Jastin encara no. Joel Roca també serà baixa encara. Han passat poques hores del partit contra el Rayo i demà necessitem veure la gent que té alguna molèstia.”

El capítol d’Almeria

“L’equip està fent una temporada històrica i per un mal partit no passa res. No crec que el nostre sostre sigui com el del Madrid, Barça o Atlético. Hem de saber quin equip som. El rival a vegades pot ser millor, com ho va ser l’Almeria.”

L’absència d’Aleix

“Ibra Kebé necessita jugar. És un jugador que pensem que li falta ritme de competició i és millor la seva sortida. Espero que jugui i torni amb molts minuts a les cames. La baixa d’Aleix Garcia és per un partit i tenim jugadors per ocupar aquesta posició, no és un problema. Yangel ja està bé, i Solís i Iván Martín. També Pablo Torre pot jugar al centre del camp. És una baixa important perquè ha jugat tots els minuts, però tenim jugadors per fer una bona alineació.”

La classificació del Sevilla

“És un equip gran. És veritat que la temporada no és bona i per això han tingut tres entrenadors. Quique està buscant que l’equip jugui al seu joc i no és fàcil, perquè han canviat molt, però ara fan més passades per possessió i és més curt en defensa. Abans era un equip llarg per la pressió, i ara s’ha ajuntat més l’equip. És un partit molt complicat, perquè el Sevilla té jugadors de primer nivell. Ocampos ha passat a ser davanter, que és nou per ell, i és un jugador més mòbil i difícil de fixar. Tinc la sensació que jugaran amb tres centrals. A la banda tenen jugadros de nivell molt alt. És un equipàs. Nosaltres hem de fer, com sempre, la nostra millor versió juntament amb la nostra afició. És un partit difícil, però per continuar a dalt hem de sumar de tres en tres.”

La classificació del Sevilla

“Quan les coses no surten bé l’equip perd la confiança i els jugadors no estan en la seva millor versió. Per això van per darrere.”

El calendari

“És veritat que els GPS ens donen molta informació del jugador en els partits i entrenaments. Tot té la seva càrrega de treball i per aquí és fàcil treballar. Els preparadors físics controlen els jugadors. El més difícil és l’aspecte tàctic, perquè no tenim un dia específic per fer-ho, i demà és possible fer un entrenament tàctic sense càrrega de treball. Aquesta és la manera de preparar-nos si som capaços d’arribar l’any que ve a Europa, perquè tindrem partits cada tres dies.”

Setmana de rècords

“Aquesta és la setmana que acaba diumenge. Demà és molt important per fer història i superar la millor puntuació de la història del club amb una victòria contra el Sevilla. Després ja veurem en la copa.”

Antal

“Ha d’anar pas a pas, però és un jugador que ja va fer la pretemporada amb nosaltres. El club i el cos tècnic pensem que és un jugador amb molt de futur, però ha d’anar pas a pas i continuar treballant, millorant en tot perquè té coses a millorar. La seva mentalitat és bona i estem encantats del partidàs que va fer l’altre dia. Cada dia ha de millorar. La baixa d’Eric és possible que sigui oficial demà i farà que Antal i Monjonell estiguin a la convocatòria.”

El partit referència

“Sempre ens fixem en tres situacions, que són la nostra idea, com estan els jugadors, perquè si l’equip està més o menys cansats la pressió és diferent i demà veurem què necessitem, i el tercer objectiu és el Sevilla, per descomptat. És important l’equip que tens davant i ens hem fixat en com ataca i com defensa. Amb aquestes tres coses decidirem com jugar i els petits detalls a fer per intentar superar el rival.”

Jhon Solís

“És un jugador que ens donarà molt al club i ja està preparat per jugar. Té una personalitat i mentalitat top. A poc a poc està fent les coses molt bé. És una realitat per nosaltres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)