L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
complidor
En l’acció del 0-1 no va poder fer gran cosa per aturar el xut al pal curt d’Isaac. A partir de llavors tampoc va tenir gaire feina, sí una gran intervenció a xut de Sow, i amb els peus va estar pragmàtic com és habitual en ell i força segur.
Yan Couto (90’)
brasiler
Quan s’agrada i obté aquell punt de confiança òptim es converteix en un jugador increïble, insuperable i en un autèntic espectacle. En atac potser no se’l veu tant, però realment l’equip ahir no ho va necessitar en cap moment.
Juanpe (30’)
Lesionat
En els vuitens contra el Rayo va demanar el canvi al descans i va iniciar el matx contra el Sevilla amb una microruptura. Just en la mitja hora va dir prou, però l’equip ha havia fet la feina de remuntar un 0-1 en només sis minuts.
Blind (90’)
notable
Va fer la feina bé com el 99% de les ocasions en què ha vestit la samarreta blanc-i-vermella del Girona. Va tornar a suplir amb intel·ligència les seves mancances, però davant l’atac del Sevilla ho va tenir relativament més fàcil.
Miguel (90’)
Brutal
Quique Sánchez Flores li va posar Jesús Navas a sobre anés on anés, però al madrileny no li va importar i encara es va mostrar més lliure a l’hora de moure’s pel camp. Va fer una altra assistència en el 5-1 a Cristhian Stuani.
Yangel H. (66’)
ascendent
Va començar el partit amb alguna imprecisió que va costar algun ensurt a l’equip. I és que el Sevilla va aplicar una pressió inicial efectiva, sobretot, en la sortida de pilota del veneçolà. Va créixer i va recuperar un munt de pilotes.
Iván Martín (90’)
Com la resta del companys, va firmar un bon partit però no va haver de tenir el protagonisme d’altres ocasions amb la pilota per brillar. Amb Yangel Herrera al costat potser va tenir més responsabilitat de no perdre la posició interior.
Tsygankov (66’)
brillant
Tot i que el principal perill del Girona va arribar des de la banda esquerra de Savinho, el partit de l’ucraïnès també va ser molt bo. Es va entendre molt bé amb Yan Couto i va trobar el premi a un bon partit marcant el 4-1.
Portu (90’)
actiu
Va ajudar els seus companys a tenir espais i va oferir una passada en zona compromesa, entre centrals. Va partir de posicions interiors però es va moure per on va voler, va assistir Dovbyk en el 2-1 i va estavellar una pilota al travesser.
Savinho (73’)
estrella
El brasiler flota per la gespa, juga a una velocitat, o dues, més que la resta i això li permet deixar enrere futbolistes com si fossin d’una categoria inferior. Cada vegada pren decisions millors i va donar dues assistències.
Dovbyk (73’)
Pitxitxi
L’ucraïnès va oferir un recital increïble d’efectivitat en la rematada. En només sis minuts, entre el 13 i el 19, va fer tres dianes que l’enfilen fins als 14 en tot el curs, més ja que el Taty. No té sostre, ningú s’atreveix a posar-n’hi.
Antal (60’)
correcte
Realment no va tenir gaire feina i això li va anar bé per agafar més confiança i hores de vol de cara una titularitat en la copa.
Valery (24’)
extrem
Es va enganxar a la banda esquerre però el partit ja no estava per grans curses ni per encara a rivals amb molts espais disponibles.
J. Solís (24’)
fi
Va complir en la feina de contenir una possible reacció rival que no va aparèixer.
P. Torre (17’)
fred
Gairebé no va tocar pilota en uns minuts sense transcendència ni gaire verticalitat.
Stuani (17’)
present
Va agafar el relleu de Dovbyk i no va faltar a la seva cita amb el gol, per no variar.