L’1x1 del Girona

Per Oriol Robiró

Juan Carlos (90’)
tapat
Potser hauria pogut fer alguna cosa més en la volea llunyana d’Abdón del 2-0, però Antal li tapava la visió, mentre que en els altres dos gols poc hi podia fer. Potser va jugar el seu últim partit amb el Girona.
arnau (45’)
superat
El ritme vertiginós que va posar el Mallorca en la primera part el va superar, perquè defensivament no va arribar a cobrir els espais i amb pilota no va tenir la finor necessària per ser clau en la sortida de pilota.
antal (90’)
tou
Cyle Larin se’l va menjar en tots els duels individuals que va tenir amb ell, especialment en velocitat. Va sortir dues vegades a la foto del 3-0, trencant el fora de joc i cometent les mans, involuntàries, que van provocar el penal.
blind (90’)
atabalat
Des de darrere va intentar dirigir l’equip durant una primera part molt dolenta, però no se’n va sortir. Tampoc hi va ajudar molt, perquè va estar molt dubitatiu amb pilota i en els dues individuals Larin el va superar sempre.
miguel (60’)
foradat
Amb la mala gestió amb la pilota de la primera part de l’equip, la seva posició avançada va ser totalment estèril. De fet, va ser una petita ajuda per al Mallorca, que a la contra va aprofitar de meravella la banda que ell deixava buida.
aleix garcia (90’)
imprecís
La inactivitat dels últims dies sembla haver-li passat factura. No va aparèixer com a director d’orquestra quan l’equip el necessitava en la primera part, i en la segona no va afinar gens en les passades ni en les centrades a l’àrea.
yangel herrera (45’)
adjectiu
Incòmode des de l’inici, va perdre infinitat de pilotes al centre del camp i moltes van acabar en accions de perill del Mallorca, com va ser la jugada del penal que va suposar el 3-0. Partit fluix del veneçolà, substituït a la mitja part.
tsygankov (60’)
tímid
Com tots els homes de dalt en la primera part, pràcticament no va entrar en joc. Quan ho va fer no va tenir la verticalitat que és habitual en ell i no va contribuir a generar cap bona ocasió de gol.
iván martín (74’)
inadvertit
Avançar uns metres al centre del camp no li va provar. No va trobar la manera de donar oxigen en la sortida de pilota i quan li va arribar va ser massa inofensiu. En línies generals es va veure superat pel ritme del partit, com tot l’equip.
savinho (90’)
individualista
Per insistència va acabar marcant el gol en el 96’ que donava un bri d’esperança, però no va tenir el dia. Va intentar desequilibrar massa sol, sobretot des que va passar a la dreta, i no va posar cap centrada perillosa.
stuani (90’)
present
Gairebé ni va rascar bola en la primera part. I en la segona tampoc va intervenir fins que va forçar i marcar el penal del 3-1. Després va tenir un parell d’ocasions amb el cap, forçades, però no va poder contribuir més a fer un miracle.
dovbyk (45’)
apagat
Li va costar molt entrar en joc. No va tenir espais per córrer i no va jugar d’esquena fins al final. En va tenir una sense encert.