Girona

Un triomf èpic per no frenar

Girona 1 Celta 0

GIRONA:Gazzaniga; Arnau (Tsygankov, 79’), David López (Juanpe, 45+2’), Blind, Miguel; Aleix Garcia, Yangel Herrera, Iván Martín (Portu, 67’); Yan Couto, Savinho i Dovbyk (Stuani, 67’).CELTA:Guaita; Kevin, Starfelt, Unai Núñez, Manu Sánchez; De la Torre, Tapia, Dotor (Fran Beltrán, 85’), Bamba (Mingueza, 75’); Iago Aspas i Strand Larsen.GOLS:1-0 (91’) Yangel Herrera.ÀRBITRE:Díaz de Mera, del comitè castellanomanxec.VAR:Jaime Latre (aragonès).T.G.:A Yan Couto (45+7’), Stuani (77’), Juanpe (82’), del Girona, i a Kevin (55’), Unai Núñez (77’), del Celta.PÚBLIC:12.671 espectadors a Montilivi.

En la primera volta, el Girona, que ja venia de guanyar a casa l’Almeria, va sumar els tres punts gràcies a un golàs de Yangel Herrera des de fora l’àrea en el temps afegit. El veneçolà va desencallar un partit gris dels gironins, que no havien xutat a porteria durant els noranta minuts. A més, en el 83’, s’havia anul·lat, amb una decisió polèmica, un gol de De la Torre per una falta prèvia a Gazzaniga. El triomf era el tercer consecutiu després de la derrota contra el Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)