Girona

Monjonell, traspassat a l’Eivissa

Èric Monjonell deixa definitivament el Girona. El conjunt gironí ha anunciat aquest migdia que s’ha arribat a un acord per traspassar el central barceloní a l’Eivissa, amb qui jugarà a 1a divisió FEF. L’acord, que si no trenca amb la dinàmica habitual en aquests casos inclourà un percentatge important d’una futura venda, suposa la desvinculació del defensa de 22 anys amb el Girona després de cinc temporades vinculat al club.

Monjonell va arribar a debutar amb el primer equip a 2a divisió A la temporada 2019/20 i el curs següent va tenir un paper destacat a la copa, jugant dos partits de titular i marcant un gol al camp del Calvo Sotelo Puertollano. La temporada passada el barceloní va jugar cedit al Lommel SK, club del City Football Group, de la segona divisió belga, on va ser important fins que van aparèixer unes lesions que també l’han condicionat aquesta temporada, en què només havia disputat set partits amb el filial blanc-i-vermell, a més d’entrar en dues convocatòries amb el primer equip en aquest mes de gener aprofitant les baixes en defensa, tot i que no ha tingut oportunitat de jugar perquè Antal li ha passat per davant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.