Girona

Menys és més?

El Girona afrontarà el que resta de temporada amb una plantilla amb 22 jugadors del primer equip –el tercer porter Fuidias té fitxa del filial–, entre els quals hi ha el lesionat de llarga durada Toni Villa i Borja García, recuperat de la lesió, però que encara no ha debutat. No hi ha dubte que el talent que hi ha a la plantilla és excepcional, perquè així ho demostren els resultats aconseguits fins ara, i segurament aquesta és la via que explica el canvi estructural que ha patit la plantilla gironina en qüestió de només un any i mig. I és que l’estiu passat, en el retorn a primera divisió, Quique Cárcel i Míchel van construir una plantilla que va esgotar les 25 fitxes disponibles del primer equip. Fa un any, al gener del 2023, es va reduir a 24 fitxes amb les sortides de Manu Vallejo, Terrats i Samu Saiz i les entrades de Callens i Tsygankov; i aquest gener s’ha baixat de les mateixes 24 a les 22 amb les sortides d’Ibra Kebé i Bernardo. És evident que el canvi és significatiu, però si no hi ha lesions el rendiment de l’equip és tantalt que fins i tot repartir minuts entre els 22 jugadors actuals es fa complicat, com s’ha vist en aquesta primera volta.

Per a Míchel no és una novetat treballar amb una plantilla curta al Girona, i és que en el curs 2021/22, el de l’ascens, els gironins només van ocupar 20 fitxes del primer equip a l’inici de curs, a les quals s’ha d’afegir Arnau, que tenia fitxa del filial. Al gener la cosa no va canviar gaire, ja que amb la sortida de Jordi Calavera i les incorporacions de Víctor Sánchez i Iván Martín es va passar a 21.

RESTANT

En un curs i mig el Girona ha reduït de 25 a 22 la plantilla del primer equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)