Girona

Sense moviment, però pensant en l’estiu que ve

Per molt que el Girona hagi tancat el mercat d’hivern sense fitxar això no vol dir que aquest mes no hagi servit de res, i és que el director esportiu, Quique Cárcel, va deixar molt clar que els contactes iniciats aquestes setmanes poden fructificar en el futur. “Hem treballat moltes coses que no s’han tancat, però a la vegada queden obertes. Tenim jugadors a la plantilla que vam voler portar en un mercat i van venir en el següent. Hi ha una feina de negociació i de trobar el moment entre les tres parts. Confio que algunes de les coses que hem treballat i que ens agraden per al futur són més a prop ara que abans.”

Per molt que el Girona estigui lluitant a dalt de tot de la classificació no hi ha dubte que la direcció esportiva ha prioritzat el futur que no pas la immediatesa, i en aquest sentit Quique Cárcel té clar que quan arribi l’estiu, a banda de la possibilitat de tancar algun dels fitxatges que ara s’han escapat, la màxima prioritat serà evitar que hi hagi una esbandida de talent a la plantilla. Perquè ara s’han pogut mantenir tots els jugadors importants, però el moment més delicat serà a l’estiu. “Treballem moltes coses per intentar mantenir el gruix de la plantilla que tenim, perquè està funcionant i volem que continuï. Si juguem a Europa o a la Champions serà temptador quedar-se per als jugadors, però és possible que hi hagi situacions de mercat en què no puguem fer res. Si és així seria bo per al club, perquè serien traspassos molt importants que ens farien créixer.” Amb el que menys pateix de tot Cárcel és amb la continuïtat de Míchel Sánchez a la banqueta de Montilivi: “És obvi que ho està fent molt bé i per això sempre tindrem la sensació que el poden venir a buscar. Em preocupa poc, perquè és el primer que només pensa en el Girona. Vol complir el seu contracte i i estic segur que pensa que té un pròxim pas en el club.”

LA VALORACIÓ

Treballem per mantenir el gruix de la plantilla. Hi ha situacions en què no podrem fer res, però sí és així seran importants
Algunes coses que ens agraden per al futur són més a prop de passar ara que abans
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)