Girona

Una nova remuntada del líder

Rayo V. 1 Girona 2

RAYO VALLECANO: Dimitrievski, Andrei Ratiu (De Frutos, 78’), Lejeune, Mumin, Pacha Espino, Valentín, Unai López (Falcao, 67’), Trejo (Nteka, 59’), Isi, Álvaro García (Bebé, 78’) i Camello (Kike, 67’).GIRONA:Gazzaniga, Arnau, Eric Garcia, Blind, Miguel, Yangel Herrera, Aleix Garcia, Iván Martín (Valery, 85’), Tsygankov (Yan Couto, 78’), Savinho (Portu, 85’) i Dovbyk (Stuani, 78’).GOLS:1-0 (6’) Álvaro García. 1-1 (42’) Dovbyk. 1-2 (65’) Savinho.ÀRBITRE:González Fuertes (comitè asturià).T.G.:A Álvaro García (44’), del Rayo, i a Miguel (13’) i Iván Martín (75’), del Girona.T.V.: Cap.PÚBLIC:13.177 espectadors a l’estadi de Vallecas

En la primera volta, el Girona venia de remuntar al camp de l’Osasuna i va fer el mateix a Vallecas per mantenir el lideratge abans de l’aturada de seleccions del novembre. L’inici va ser horrorós per als gironins, que van encaixar l’1-0 d’Álvaro García (6’) després d’un rebot, però els de Míchel van acabar millor la primera part i Dovbyk va fer l’empat. Després de la represa, el Girona va tornar a anar de menys a més i Savinho va fer el gol del triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)