el9cers

El Vilafranca debuta en la CERS a Portugal

Hoquei sobre patins. L'actual subcampió visita el Juventude de Viana en vuitens. L'Igualada i el Caldes reben rivals molt accessibles

El Cafès Novell Vilafranca, l'actual subcampió, inicia avui a la pista del Juventude de Viana (22.30 h) la seva participació en la copa de la CERS 2016/2017 en una eliminatòria de vuitens que s'entreveu complicada i en la qual té l'avantatge de jugar la tornada a casa. Els de Josep Lluís Delriu van estar exempts en els setzens en qualitat de subcampions. El Juventude de Viana és el vuitè de la lliga portuguesa i té a les seves files l'incombustible porter català Natxo Edo, que hi va aterrar aquest estiu després de tota una vida al Porto. El Recam Làser Caldes i l'Igualada Calaf Grup, per la seva banda, no tenen rivals teòricament tan feixucs. Tots dos van superar amb solvència els setzens de final. En el cas del Caldes va ser la primera eliminatòria europea de la seva història. Els calderins juguen l'anada a casa contra el Wimmis (20 h), el cuer de la lliga suïssa amb set derrotes en set partits, i els igualadins reben el Remscheid (20.30 h), el quart de la lliga alemanya. Tots dos intentaran obtenir victòries com més àmplies millor per tenir un bon coixí. Els partits de tornada es jugaran el 14 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)