Més hoquei

Els quarts, definits

Hoquei en línia. La selecció espanyola femenina es jugarà avui l’accés a les medalles del mundial d’Itàlia contra l’Argentina

La selecció espanyola femenina, vigent subcampiona del món, jugarà avui els quarts de final del mundial d’Itàlia contra l’Argentina (18.30 h). Amb nou jugadores de clubs catalans, l’equip que prepara Marcin Malacz ha guanyat fins ara els tres partits disputats: contra Austràlia (0-8), Nova Zelanda (7-1) i el Canadà (5-1).

Paral·lelament es disputa, també a Itàlia, el mundial júnior masculí, en què l’equip que prepara Philippe Boudreault disposa de set jugadors pertanyents a clubs catalans. Ha recorregut un camí semblant tot i una petita ensopegada en la primera jornada, i avui també lluitarà contra Suïssa per accedir a les semifinals del torneig. En la primera fase va empatar el primer partit contra els Estats Units (2-2), però després va guanyar els dos duels restants superant Colòmbia (2-0) i Itàlia (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)