Més hoquei

El Girona i el Reus també passen a les semifinals

Hoquei sobre patins. Els gironins van vèncer el Voltregà i els del Baix Camp, el Noia i jugaran contra el Barça i el Lleida en la lliga catalana

El Citylift Girona CH s’enfrontarà al Barça en les semifinals de la lliga catalana dilluns que ve després de superar el CP Voltregà (3-1) en els quarts de final. Els blaugrana havien resolt l’eliminatòria dilluns amb el Calafell (7-1).

Ahir, els gironins, més decidits i entonats, es van avançar en el resultat a través de Manel Garcia després que els de Sant Hipòlit no estiguessin encertats en atac. Palau i Vargas, en pròpia porteria, fer el segon i el tercer després del descans.

En l’altre duel, el Reus va eliminar el Noia (2-1) i jugarà contra el Lleida. Els del Baix Camp es van avançar (2-0) i els del Penedès van retallar diferències. Després de la represa hi va haver nervis i tensió, però el marcador no es va moure més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)