Lliga Europea

Llenas resol l’europeu sub-17 en l’últim minut

Hoquei patins. Els gols de l’equip de Jordi Boada els van fer jugadors catalans

PORTUGAL 4 ESPANYA 5

PORTUGAL:Pacheco, Falle, Alfonso, Gomes, Santos, Oliveira, Barata, Marins, dias i Veira (ps).ESPANYA:Jiménez, Llenas, Pos, Riba, Alonso, Gangonells, Hernández, Moya, Marimon i Torrents (ps).GOLS:1-0 (7’) Santos. 1-1 (9’) Hernández. 2-2 (14’) Martins. 2-3 (16’) Marimon.3-3 (21’) Barata. 4-3 (21’) Barata. 4-4 (29’) Moya, 4-5 (39’) Llenas.ÀRBITRES:Claudio Ferraro i Luca Molli (Itàlia). Blava a Moya..

La selecció espanyola, amb nou catalans, va vèncer ahir Portugal (4-5) i va ser proclamada a Correggio campiona d’Europa sub-17 amb un gol del jugador del Barça Oriol Llenas en l’últim minut. Portugal es va avançar, però Manel Hernández (Barça) va empatar amb un xut fortíssim des del seu camp. Una assistència genial de Marimon (Igualada) va permetre a Moya (Caldes) afusellar per segona vegada Pacheco. Portugal es va refer amb un xut també molt llunyà però Marimon, altre cop des de l’exterior, va replicar. Una pèrdua i una blava van penalitzar l’equip de Jordi Boada en el segon temps (4-3). Moya, amb poc angle, i Llenas –a 34 segons del final–, van girar la truita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)