OK Lliga

El Lloret sorprèn el Noia

Hoquei sobre patins. Els selvatans aconsegueixen un triomf de mèrit que aparta els penedesencs del lideratge de la lliga

Lloret 4 NOIA 1

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza (2), Àlex Grau i Aguirre (1) -equip inicial-; Pérez, Patau, Farré i Le Berre (1).NOIA FREIXENET:Jesús Fernández, Costa, Marc Grau, Llorca i Aragonés -equip inicial-; Esteller, Montserrat, Da Silva (1) i Eduard Fernández.GOLS:1-0, Aguirre (5’); 1-1, Da Silva (17’); 2-1, Plaza (p) (30’); 3-1, Plaza (46’); 4-1, Le Berre (50’).ÀRBITRES:Raúl Burgos i Josep Antoni Ribó. Van ensenyar targeta blava a Aguirre i Àlex Grau (2), del Lloret; i a Marc Grau i Llorca (2), del Noia. Van expulsar Aguirre, del Lloret, a 21 minuts del final.COMENTARI:Quan no s’havia complert el primer minut de joc, el Lloret va marcar el primer gol. Va ser Moisés Aguirre, que seria expulsat a l’inici de la segona part, qui va fer avançar els gironins, que van aguantar amb avantatge al marcador més enllà del primer quart d’hora de joc. El Noia, però, va fer l’empat en una acció signada per l’angolès Humberto da Silva. Un minut abans del descans, els penedesencs van desaprofitar un penal i, cinc minuts després de la represa, el Lloret va fer el 2-1 precisament aprofitant un llançament de penal. Plaza va ser qui el va signar i ell mateix, en un contraatac, a quatre minuts del final, va fer el tercer. Le Berre va fer el quart, quan el Noia s’havia bolcat en atac.