OK Lliga

Duel directe en la zona alta de la taula

Hoquei sobre patins. El Caldes, el tercer, rep el Reus, el quart de l’OK Lliga. El líder, el Barça, s’enfronta demà a l’Igualada, el sisè

L’interessant duel en la zona alta de la classificació de l’OK Lliga entre el Recam Làser Caldes –el tercer– i el Reus Deportiu, que ocupa la quarta plaça, és el partit més destacat d’aquesta onzena jornada que es completa entre avui i demà. L’enfrontament es jugarà a les nou del vespre (Esport 3) i s’hi veuran les cares dos equips en ratxa. Els vallesans encadenen set partits sense perdre i a casa no han cedit ni un sol punt, i els roig-i-negres no coneixen la derrota en les deu jornades disputades de la lliga.

El líder de la competició, el Barça Lassa, juga demà (20 h) al Palau Blaugrana contra l’Igualada Rigat, que ocupa la sisena posició. Els blaugrana estan molt forts a la lliga, però han perdut en la lliga europea i voldran tornar al camí de la victòria. Els igualadins van guanyar en l’Europa Cup, mentre que en la lliga han perdut els dos darrers partits que han jugat contra equips de la part alta de la taula, el Reus i el Liceo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)